Aerobic oefeningen voor mensen met een nekletsel

June 18

Aerobic oefeningen voor mensen met een nekletsel

Tachtig procent van mensen boven de leeftijd van 18 jaar hebben gehad of zal hebben nekpijn tijdens hun leven, volgens de American Council on Exercise. Nek verwondingen zijn over het algemeen veroorzaakt door slechte houding, teveel zitten en een gebrek aan lichaamsbeweging, wat tot zwakke spieren leidt. Gelukkig, dit probleem kan vaak worden omgekeerd met een betere houding, oefening en levensstijl veranderingen. Nochtans, zich niet inlaten met hoge impact aerobics met een nekletsel. Hoewel aërobe oefening gunstig zijn kan, deelnemen aan rekoefeningen die flexibiliteit ook te verhogen. Praat met een arts en/of een fysiotherapeut om te bepalen van de beste manier om te helpen uw nek.

Opwarmen

Voor het verrichten van aërobe oefening als u een nekletsel hebt, vergeet niet om op te warmen zodat u niet verder uw nek verwonden doen. Voor en na uw trainingssessie, rekken uw hele lichaam ter ondersteuning van uw nek en hals. Een stuk van de nek om te proberen is 'nek extensions'. Houd je rug recht en buig je hoofd naar je borst. Zachtjes draai je hoofd til it's over je linker schouder en houd het voor een paar seconden. Draaien naar beneden en aan de andere kant. Het uitvoeren van deze hele beweging ongeveer vijf keer.

Wandelen

Wandelen is één type van aërobe oefening om te proberen met een nekletsel. Dit is een low-impact-activiteit die niet waarschijnlijk stam aan je nek toevoegen zal, als joggen of hardlopen kan. Wandelen heeft de laagste tarieven van veroorzakend verwonding, volgens Voorzitter van de Raad op fysieke fitheid en sport. Wandelen zal versterken zwakke spieren in je lichaam, je nek meer steun te verlenen. Om te voorkomen dat verdere stam en letsel, uw houding in gedachten houden tijdens het lopen zodat je rug en nek een rechte lijn maken. Als wandelen je pijn verergeren, stoppen met het uitvoeren van deze activiteit en zoek een andere.

Fietsen

Fietsen is een andere laag-effect-activiteit die uw lichaam in plaats van uw hoofd op en neer houdt, het toevoegen van extra spanning op je nek dobberende gestage. Zoals wandelen, zal fietsen bouwen spier ter ondersteuning van een zwakke nek. Nogmaals, Let op uw houding tijdens het fietsen om ervoor te zorgen dat uw nek wordt ondersteund. Als u nodig hebt om mager te ver vooruit om te bereiken van de handgrepen, misschien uw fiets wel de verkeerde maat voor u.

Zwemmen

Zwemmen is een andere nuttige aërobe oefening hebt u een nekletsel. Zwemmen is één van de laagste effectoefeningen die u kunt deelnemen aan aangezien het water zwaartekracht wegneemt en helpt dat u zweven, waardoor dit is een gemakkelijker oefening op uw gewrichten, botten en spieren. In het zwembad, kunt u oefeningen naast reguliere zwemmen, zoals wandelen, joggen en kracht oefeningen uitvoeren. Het water biedt weerstand die u helpt uw spierkracht verhogen zonder het uitpersen van uw lichaam, zo veel als u zou op het droge. MayoClinic.com stelt voor gebruikend schoenen van het water om te voorkomen dat eventuele verwondingen wegglijden op de bodem van het zwembad en om de meesten uit uw training.


gerelateerde artikelen