Wingstop voedingswaarde-informatie

June 18

Wingstop voedingswaarde-informatie

Vanaf de late jaren 1990 op het Buffalo Wing Festival, heeft Wingstop meer dan een miljard vleugels vanaf 2010 gediend. Wingstop geeft het krediet voor haar succes aan haar aanbod van een verscheidenheid van smaken die worden vers gemaakt en zit niet onder een warmte lamp. Samen met gespecialiseerd in vleugels, serveert Wingstop kant artikelen ter aanvulling van de smaken van de vleugel. De voedingswaarde-informatie voor Wingstop, hangt af van de ingrediënten en koken methoden voor elk item.

Typen

Wingstop serveert regelmatige vleugels samen met zonder been vleugels en zonder been strips in negen smaken, met inbegrip van atomaire, Cajun, origineel hete melk, hickory gerookt, barbecue citroen peper, knoflook Parmezaanse kaas, Hawaiian en teriyaki. Ter aanvulling van de keuzes van de vleugels, biedt Wingstop kant items. Idaho aardappelen zijn gesneden verse dagelijks voor de Franse frietjes en andere kant-items zijn huisgemaakte aardappelsalade, Koolsla en bourbon gebakken bonen.

Grootte

Calorieën en de inhoud van vet, koolhydraten en eiwitten, is afhankelijk van de ingrediënten en koken methoden. Vleugels zullen een balans van vet, koolhydraten en eiwitten bevatten. De traditionele smaak, bevat bijvoorbeeld 110 calorieën per portie van twee vleugels met inbegrip van 6 g vet, 7 g koolhydraten en vet 8 g. Franse frietjes, echter bevatten voornamelijk vet en koolhydraten voor 200 calorieën per portie met 31 g vet, 67 g koolhydraten en slechts 7 g eiwit.

Functies

Wingstop maakt gebruik van verscheidene functies voor een specifieke ervaring op het gebied van smaak en vleugel. Bijvoorbeeld, zijn de vleugels nooit gepaneerd en alleen geslingerd en sauced in de smaak van de vleugel van uw keuze. Het vlees zonder been vleugels en zonder been strips gebruiken 100 procent all-wit vlees. Wingstop ook bereidt en kookt elke bestelling van vleugels volgens uw bestelling en ook kookt verse patat en aardappelsalade dagelijks.

Voordelen

Ondanks die aanzienlijke hoeveelheden calorieën, vet en koolhydraten bevatten, bevatten sommige van de menu-opties op Wingstop vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Traditionele vleugels, bijvoorbeeld, bevatten 1 g, voedingsvezels en 0 g trans vet. Frietjes bevatten een aanzienlijke hoeveelheid kalium, met 1,164 mg per portie.

Overwegingen

Door het opstellen van het voedsel volgens uw bestelling, kunt u persoonlijke aanpassingen om calorie inhoud te verbeteren. Beheersing van de dienende grootte door beperking van het bedrag van de vleugels en kant items is een manier om het verminderen van het aantal calorieën verbruikt bij Wingstop. Sauzen bestellen aan de kant en split kant onderdelen met anderen te verminderen van calorieën, vet en koolhydraten.


gerelateerde artikelen