Nationaal Park kamperen op Mount Charleston in de buurt van Las Vegas, Nevada

August 3

Nationaal Park kamperen op Mount Charleston in de buurt van Las Vegas, Nevada

Slaan van de wrede Las Vegas, Nevada, zomerhitte door minder dan een uur reizen van de stad naar Mount Charleston, en geniet van de schoonheid van ruim 316,000 hectare in de omliggende voorjaar Bergen National Recreation Area (fs.usda.gov). Tijdens de winter bieden de met sneeuw bedekte bergen contrast met de woestijn en de rotsen van Las Vegas. De campings zijn in de nabijheid van verschillende routes, en bezoekers kunnen kiezen tussen een leuke wandeling en een meer inspannende hele dag wandel excursie langs de South Loop Trail, North Loop Trail of beide gecombineerd zodat een volledige lus.

Vergunningen

De lente Bergen National Recreation Area vereist geen vergunningen voor toegang tot Mount Charleston, de lodge of wandelpaden. Mogelijk moet u sneeuwkettingen kunt opstaan van de berg in de wintermaanden. De kantoorbenodigdheden waarschuwingen en waarschuwingen, die je krijgen kunt op de website of door te bellen naar het hoofdkantoor. Bepaalde natuurgebieden kunnen een vergunning om toegang te eisen, maar u hoeft niet een om naar uw camping van keuze. De Humboldt-Toiyabe National Forest is verantwoordelijk voor alle vergunningen en momenteel vereist alleen een vergunning voor diegenen die toegang tot de Hoover Wilderness Area in Californië.

Camping Camping

Mount Charleston gastheren zeven campings: dolomiet, Fletcher View, heuveltop, McWilliams, Mount Charleston Scenic Byway, Kyle Canyon Camping en Kyle Canyon Road. U kunt reserveren camping van tevoren op de website Recreation.gov. Als u van plan om online te reserveren, doen dus minimaal vier dagen van tevoren. Wanneer je aankomt, de paal identificeren uw camping toont de details van uw reservering en hij draagt anderen over de status van de site. Campings hebben toiletten en drinkbaar water voor kampeerders.

Groep kamperen

Lee RV kamp groep camping of Mahonie Grove groep Camping kiezen als camping Groepeeropties. U kunt beide Camping reserveren door het bezoeken van de website Recreation.gov en de voltooiing van uw registratie. De mahonie Grove Camping ondersteunt maximaal 75 personen en 18 voertuigen per gebied. Als gevolg van de beperkte camping ruimte, wilt reserveren enkele maanden van tevoren om ervoor te zorgen een plek beschikbaar. Deze campings zijn gemaakt voor grote groepen. Overwegen één of meerdere kleinere familie-stijl campings voor kleinere groepen.

Mount Charleston Lodge

De Mount Charleston Lodge (mtcharlestonlodge.com) biedt verschillende opties voor een luxe camping ervaring. Het heeft slechts 21 hutten beschikbaar, zodat u wellicht uw reservering tot een jaar van tevoren boeken. Wintermaanden en vakantie vaak zien een toename van bezoekers. De lodge biedt toegang tot de North Trail en de Zuid-Trail en de kleinere familie-vriendelijke wandelingen. Sommige huisdiervriendelijke accommodatie kunt u uw huisdier mee te nemen. Andere opties omvatten lodges met meer dan een bed en een speciale "Love Birds" lodge. Reserveringen maken in de lodge website.


gerelateerde artikelen