Free Weight Loss programma's voor kinderen

July 31

Free Weight Loss programma's voor kinderen

Als het gaat om gewichtsverlies, moet een veel voorzichtiger aanpak worden gehouden met kinderen dan bij volwassenen. De reden is omdat kinderen nog groeien, zodat ze goede voeding nodig goed te ontwikkelen. Onderwijs kinderen over het leven gezond kunnen levenslang gewoonten, dus het is nooit te vroeg om te beginnen voeden van uw kinderen gezondere levensmiddelen en hen uit te oefenen dagelijks aan te moedigen.

Lange termijn gewichtsverlies programma

De gezondheid experts op KidsHealth.org raden een langetermijnaanpak om gewicht te verliezen voor kinderen en tieners. Ze bieden gratis tips voor kinderen met overgewicht om hen aan de slag om een gezond gewicht te helpen. De eerste stap moet raadplegen van uw kinderarts om te beoordelen van het kind gewicht. De tips verstrekt door KidsHealth.org focus op gezond eten en oefenen. Bijvoorbeeld, raden ze bezuinigen op soda en suikerhoudende sappen en vervang deze door water en magere melk. Ze suggereren ook eten kleinere porties vaker; met andere woorden, het eten van vier of vijf kleine maaltijden per dag in plaats van drie. Eet veel groenten en fruit — vijf porties per dag, ideaal. Deelnemen aan een soort van lichamelijke activiteit gedurende ten minste 60 minuten per dag, zoals wandelen, Fietsen, hardlopen, skaten, zwemmen en stevig wandelen. Bovendien moet u deelnemen aan lichte weerstand opleiding —-push-ups, squats, crunches en weerstand band oefeningen — te helpen om spier te bouwen. Spier brandwonden meer calorieën dan vet, dus meer spiermassa helpen kunnen om vet te verbranden op de lange termijn.

MyPyramid Planner

Het Amerikaanse ministerie van landbouw, of de USDA, biedt een gratis online gewicht verlies tool genaamd op MyPyramid.gov. Deze tool is ontworpen om gepersonaliseerde dieet tips voor een gezonde levensstijl op basis van onderzoek gepubliceerd in het "Dietary richtsnoeren voor Amerikanen," die elke vijf jaar wordt bijgewerkt. Er is zelfs een MyPyramid tool ontwikkeld voor peuters van 2 tot en met 5 jaar oud. Deze gratis tools moeten u uw leeftijd, geslacht, hoogte en niveau van dagelijkse fysieke activiteit opgeven om een aangepast dieetplan aanbevelen. Het zal vertellen hoeveel calorieën je moet elke dag consumeren om gewicht te verliezen. Bovendien, zal het tonen de soorten en hoeveelheden voedsel die u moet kiezen. De elementaire voedsel, aanbevolen door de USDA omvat volle granen, groenten, fruit, magere zuivel en sommige mager vlees. Door het volgen van de MyPyramid gepersonaliseerd dieetplan, kunnen kinderen en tieners afvallen en gezonder voelen in geen tijd.

Vonk tieners Weight Loss Plan

De makers van de plan van het verlies van het gewicht van SparksPeople voor volwassenen heb samen een plan van het gewichtsverlies van de vrije speciaal ontworpen voor kinderen en tieners. Dit programma van het gewichtsverlies is volledig vrij om toe te treden, en het biedt vele online afslanken tools om te helpen kinderen bereiken een gezond gewicht, met inbegrip van een interactief forum waar kinderen kunnen spreken aan anderen proberen om gewicht te verliezen. Alle informatie verzameld op deze site voldoet aan de Children's Online Privacy Protection Act of COPPA, zodat ouders kunnen er zeker van te zijn dat hun kind niet op risico van privégegevens via het Internet delen.


gerelateerde artikelen