RV campings in de buurt van Stockton Lake (Missouri)

July 7

Temidden van de uitlopers van de Ozark Mountains in zuidwestelijk Missouri, bieden 25.000 hectare Stockton Lake en het land eromheen een uitgestrekte buitenspeeltuin voor buurtbewoners en bezoekers. Het meer, gevormd door een US Army Corps of Engineers-dam in de rivier van de Sac, heeft drie jachthavens en 10 daggebruik gebieden langs de oevers. Het gebied van recreatieve activiteiten omvatten varen, vissen, wandelen, jacht, picknicken, zeilen en zwemmen. Als je een RV camper, kan een handvol seizoensgebonden campings rond het meer bieden u plaatsen met elektriciteit en water. Als u liever volledige aansluitingen plus gemakkelijk toegang tot voorzieningen in de stad, moeten RV parken in twee nabijgelegen steden passen bij de factuur.

Stockton Stacaravan & RV Park

Vijftien mijl ten noordwesten van de noordelijkste oevers van het meer, is Stockton Stacaravan & RV Park gereserveerd uitsluitend voor RVs. De 24 doorhaling sites hebben volledige aansluitingen en gemakkelijk kunnen worden grotere installaties. Elke site heeft een eigen picknicktafel, en huisdieren zijn welkom. Hoewel de RV park geen recreatieve faciliteiten heeft, beschikt het over Wi-Fi en een munt Wasserij. De camping is doorgaans geopend van medio April tot begin November.

Red Cedar RV Park

Open het hele jaar door, Red Cedar RV Park richt zich voornamelijk op RVs maar heeft wel een beperkt aantal plaatsen voor tent kamperen. Twintig mijl ten oosten van Stockton Lake in de stad van Bolivar, heeft de camping 28 RV sites met volledige aansluitingen, zeven van die doorhaling zijn. Alle sites hebben picknicktafels, barbecue grills en vuur ringen. Andere voorzieningen zijn gratis Wi-Fi, een omheinde hond lopen, munt Wasserij, overdekte picknick-paviljoen, toiletten en douches.

Stockton State Park

Stockton State Park, open het hele jaar door, zit op een vinger van land dat projecten in Stockton meer uit de zuidelijke kust. Naast de camping beschikt het park over een jachthaven, zeilschool, verhuur van hutten, zwemmen, strand, park winkel, picknickplaatsen, wandelpaden, boot lancering oprijplaten, een hotel en restaurant. Onderverdeeld in twee lussen, de park camping geschikt voor RVs en tenten. Tussen hen, het park Oost en west camping lussen hebben een totaal van 74 geplaveid, drive-in sites en vijf walk-in sites. De laatstgenoemde zijn geschikt voor tent camping alleen. Zestig van de drive-in sites hebben water en elektrische aansluitingen en zijn geschikt voor RVs. Alle sites hebben picknicktafels en barbecue grills. Kampeerders hebben toegang tot het spoelen van toiletten, douches, een munt Wasserij, drinkwater en een dump station.

Korps van ingenieurs campings

Onder de recreatiegebieden van US Army Corps of Engineers die lijn de oevers van Lake Stockton, hebben drie campings die geschikt is voor RVs. Alle drie campings zijn geopend van medio April tot eind September. Cedar Ridge camping heeft 54 sites, waaronder veel met elektrische aansluitingen en 12 plaatsen gereserveerd voor alleen tenten. De camping heeft ook een boot helling, Hengelsport dok, picknick en zwemmen gebieden, een speeltuin en douches. Crabtree Cove camping heeft 58 sites, meest met elektriciteit. Onder de andere faciliteiten Crabtree Cove zijn boot hellingen, visserij dokken, picknickplaatsen en douches. Hawker punt Camping, grenzend aan de paardensport paden, heeft picknickplaatsen, boot hellingen en douches. De meeste van de 62 campings hebben elektriciteit.


gerelateerde artikelen