Hoe doseer wierrook

June 11

Hoe doseer wierrook

Wierrook, ook wel bekend als Indiase wierook, is een traditionele behandeling van gezamenlijke en terug pijn, artritis, astma, sportletsels, colitis ulcerosa en zelfs Crohn's disease. Een studie gepubliceerd in de editie van januari 2003 van "Phytomedicine" gevonden dat wierrook pijn bij patiënten met artrose in de knie daalde, en onderzoekers ook het kruid aanbevolen voor de behandeling van andere vormen van artritis. De hars van de plant geoogst biedt de meest medicinale voordeel en natuurlijke genezers schrijven vaak de stof in de capsule of tablet vorm voor de behandeling van allerlei kwalen. Doseringen variëren, echter, afhankelijk van de conditie wordt behandeld en de standaardisatie van het product.

Stap 1

600 tot 900 mg wierrook gestandaardiseerd bevatten 60 tot en met 65 procent boswellic acid, het werkzame bestanddeel van het kruid, als een algemene dosering nemen. Drie tot vier capsules voor wierrook extract bevatten doorgaans de aanbevolen hoeveelheid zuren.

Stap 2

Neem 300 milligram van wierrook in capsule vorm tot drie keer per dag voor de behandeling van artritis, astma, chronische pijn, ziekte van Crohn en sportletsels. Dit is de standaard dosering voor deze kwalen aanbevolen door hele gezondheid MD.

Stap 3

Neem 300 milligram van wierrook gestandaardiseerd bevatten van 40 tot en met 65 procent boswellic acid maximaal drie keer per dag voor de behandeling van chronische pijn in de onderrug, of wrijf een erwt-grootte hoeveelheid wierrook crème in het getroffen gebied één keer iedere 4 tot 6 uur zo nodig.

Stap 4

Neem gedroogde wierrook hars als u niet kunt een gestandaardiseerde extract vinden. In zijn boek "The essentiële gids voor kruiden veiligheid" raadt Simon Mills 2 tot en met 9 gram van de hars per dag, wat op de standaard uittreksel dosering neerkomt nemen.

Stap 5

Niet langer nemen van wierrook na 8 tot 12 weken. De veiligheid van het nemen van het kruid intern voor langere perioden is momenteel niet bekend. Wierrook actueel crème gebruikt voor verlichting van pijn kan voor onbepaalde tijd worden genomen met geen nadelige bijwerkingen.

Waarschuwingen

  • Hoewel over het algemeen beschouwd als veilig wanneer genomen zoals voorgeschreven, kan wierrook bijwerkingen bij zeldzame gelegenheden met inbegrip van misselijkheid, diarree en huidirritatie veroorzaken.

Tips

  • Neem wierrook extract voor de behandeling van inflammatoire gezamenlijke voorwaarden alleen onder toezicht van een arts. Als de symptomen verergeren, onmiddellijk een arts raadplegen.

Wat die u nodig hebt

  • Wierrook extract capsules
  • Gedroogd wierrook hars
  • Wierrook crème

gerelateerde artikelen