De beste gepolsterde loopbanden

April 2

De beste gepolsterde loopbanden

Een gepolsterde loopband vermindert de hoeveelheid energie en schok die uw benen na botsing reist. Het voordeel is minder slijtage van je lichaam, met inbegrip van aan uw enkel, knie- en heupgewrichten, die kan worden verwond met herhaalde stress. De beste loopbanden zorgt voor een hoge kwaliteit variabele demping systeem, dat maximaliseert de bescherming waar dit het meest nodig is.

Maximale demping

De demping laag op loopbanden is gelegen tussen de riem en het frame. Demping basissystemen zal hebben slechts een enkele laag of de demping zullen slechts één gebied van het dek. De beste demping zorgt voor variabele bescherming en absorptie met drie verschillende demping punten; de voorste impact zone, middelste overgangszone en de zone terug push-off. De voorste zone, waar uw voet landen de maximale demping dienen. Matige demping is het beste voor de middelste zone en een stevig platform in de rug zone zorgt voor een effectieve push-off.

Overwegingen

Demping kunnen voordelig zijn voor de bescherming van uw gewrichten en het voorkomen van blessures, echter als je training voor een wegwedstrijd, een gepolsterde loopband niet kan adequate voorbereiding voor concurrentie omdat de twee oppervlakken kunnen sterk variëren. De beste loopbanden voor dit doel kunt u los van de demping systeem om te trainen op een weg-achtig oppervlak.


gerelateerde artikelen