Het gemiddelde gewicht voor mannen gebaseerd op hoogte

April 5

Het gemiddelde gewicht voor mannen gebaseerd op hoogte

De Verenigde Staten kampt met een obesitas epidemie, op basis van een wijdverbreide sedentaire levensstijl gevuld met ongezonde voeding. Vrouwen vaak zorgen meer over gewichtsverlies dan mannen, vanwege sociale factoren. Echter, mannen worden geconfronteerd met dezelfde risico's geassocieerd met obesitas als vrouwen. Na verloop van tijd leidt overgewicht tot hart-en vaatziekten en Type 2 diabetes. Er zijn bepaalde gewicht aanbevelingen voor mannen gebaseerd op hoogte die u volgen kunt bij het bepalen van uw ideale gewicht. Echter, deze zijn niet ingesteld in steen en andere factoren spelen een rol.

Gemiddelden

De Centers for Disease Control gegevens verzameld vanaf 2003 tot 2006 en geconcludeerd dat het gemiddelde gewicht voor Amerikaanse mannen 194.7 pond gebaseerd op een gemiddelde hoogte van 5 voet 9,5 inch. Over het algemeen mensen steeds meer in de hoogte. Er is een misvatting dat mannen ruimte hebben om meer gewicht te maken voor grotere hoogte. Echter, de verhoging van de hoogte is minimaal. De National Institutes of Health meldt dat de gemiddelde hoogte van een man in 1960 5 voeten 8 inch hoog was en in 2002 5 voeten 9,5 inch is. In 1960, het gemiddelde gewicht voor deze hoogte was 166 pond en in 2002 is het 191 pond. Hoewel mannen steeds meer in de hoogte, zijn ze ook snel groeiende in gewicht.

Factoren

Genen spelen een rol in hoe lang u zal worden. Kinderen zijn over het algemeen iets groter dan hun ouders. De manier waarop u dragen gewicht is ook verschuldigd tot gedeeltelijk erfelijk. Als uw vader gewicht gemakkelijk rond de buik krijgt, dan bent u vatbaarder voor gewichtstoename in hetzelfde gebied. Genen bepalen ook de framegrootte van uw of hoe groot je botten zijn. Hoe groter je frame, hoe meer je zal uiteraard weegt. Gegeven een dergelijke omstandigheid, zal je meer op dezelfde hoogte als een andere man die een kleinere frame heeft weegt.

Aanbevelingen

Gewicht aanbevelingen voor mannen zijn gebaseerd op de hoogte en de framegrootte van uw. Het ideale gewicht voor een een man, 5 voeten 8 inch is over het algemeen tussen 139 en 169 ponden volgens de Rush University Medical Center. Een paar ponden kunnen worden toegevoegd of hebt u een bijzonder kleine of grote framegrootte in mindering gebracht.

Houd er rekening mee dat het aanbevolen gewicht afneemt naarmate je ouder worden, gezien de waarschijnlijkheid van verminderde spier massa. Vraag uw arts voor een beoordeling van het gewicht goed uw ideale gewicht bepalen als u niet zeker bent.

Overwegingen

Hoewel mannen worden steeds zwaarder, zijn kinderen in gewicht op een alarmerend gewicht toeneemt. De National Institutes of Health meldt dat 22 miljoen kinderen onder de leeftijd van vijf jaar worden beschouwd als overgewicht. Door zijn heavyset als een kind, vergroot u het risico op overgewicht als volwassene. Hoewel vrouwen in de Verenigde Staten steeds meer in gewicht, is er een culturele weergave dat zij dunne moeten terwijl mannen naar het groot zijn als een manier van zijn sterke verwachting. Mannen zijn echter steeds groter in de buik en niet in een gespierde manier. Door het eten van een gezond dieet en oefenen, kunt u een passend gewicht voor je lengte bereiken.


gerelateerde artikelen