Eenvoudige Games te spelen met kinderen binnen of buiten

March 22

Eenvoudige Games te spelen met kinderen binnen of buiten

Of u bent opknoping met uw kind of onderhoudend een ruimtehoogtepunt van haar vrienden, een scala aan actieve en leuke spellen te integreren in de dag-- maar Voeg een paar wendingen en bochten om het spannend te houden. U hoeft niet te baseren op uw activiteiten rond het weer; gewoon het leuke binnenshuis te verplaatsen als de kou of de regen probeert te belemmeren uw plannen.

Opruiming rond

Vermaken van uw kind en haar vrienden met een natuur scavenger hunt in de achtertuin. Er is geen prep werk buiten; noodzakelijk gewoon een lijst met items te vinden, zoals pinecones, esdoorn bladeren, stenen en klaverblaadjes, schrijven en verzenden van de kinderen op een jacht, individueel of in teamverband. Breng het spel binnenshuis door de kinderen zoeken naar verborgen speelgoed in de speelkamer of hebbend hen zoeken naar objecten van een bepaalde kleur of vorm te leren nemen in het spel. U kunt het spel een speurtocht maken door het schrijven van een paar eenvoudige aanwijzingen. Gebruik foto aanwijzingen voor pre lezers of help oudere kinderen ontwikkelen hun lezingsvaardigheden met eenvoudige instructies om hen te leiden naar de schat.

Ontwijken van obstakels

Help uw kind ontwikkelen zijn grove motorische vaardigheden met een hindernissenparcours buiten. U kunt een verscheidenheid van punten al in de tuin, zoals driewielers, touwen, dia's en een Hinkelspel overslaan. Als het buiten koud is, brengt het spel binnenshuis met nieuwe belemmeringen voor uw kind om te navigeren. Hij kan klimmen over een berg van bank kussens, kruipen door de tunnel van de eettafel, tuimel langs een yoga mat, pluchen speelgoed gooien in een wasmand en hop zoals een konijntje naar de finish. Moedig uw kind zijn fantasie gebruiken om te helpen u uitvinden van sommige nieuwe obstakels. U kunt ook Infundeer het spel met het leren door het hebben van uw jongere antwoord een eenvoudige wiskundige vraag voorafgaand aan de voltooiing van elke hindernis van de cursus.

Olly Olly ossen gratis

Een traditionele spel van verbergen en zoeken binnen of buiten een groep kinderen te vermaken, of toevoegen van een twist om het spannender te maken. U kunt de onderduikers race terug naar de basis als de zoeker haar zoektocht begint hebben. Het doel is om het terug zonder de zoeker vangen u. Als alternatief hebben een kind verbergen en de rest van de groep zoeken. Aangezien elk kind de hider vindt, moet ze ook op de plek van verbergen, knijp. Het laatste kind te vinden van de verborgen groep wordt de eerste persoon te verbergen in de volgende ronde. U kunt een spel van zaklamp tag organiseren voor oudere kinderen in de recreatieruimte of achtertuin, of, als u beperkte ruimte of verbergen spots, verhuizen alle rommel en speel een spel van Marco Polo in plaats daarvan.

Balspelen

Help uw kinderen actief blijven, leren elkaar kennen en ontwikkelen van grove motorische vaardigheden met balspelen. U kunt spelen "keep it up" met een strandbal in de achtertuin, het stimuleren van de kinderen te boren van de bal om te voorkomen dat het raken van de grond. Vragen over de strandbal schrijven voor een groep die niet vertrouwd zijn met elkaar en heb elk kind die het antwoord vangsten op de vraag onder zijn rechterduim. U kunt instructies op de bal in plaats daarvan, zoals de toss de bal met ogen gesloten, staande op een voet of hoppen op en neer. Nu moet de catcher de bal gooien op de wijze beschreven onder zijn duim. Brengen dezelfde spellen binnenshuis, maar houd het broos veilig met behulp van een ballon voor de activiteiten in plaats daarvan. U kunt spelen dodgeball, ook met een strandbal of ballon. Zorgen voor dat de kinderen hebben veel open ruimte, zodat ze niet in elkaar bult als ze spelen.


gerelateerde artikelen