Purple Haze bijwerkingen

November 11

Purple Haze bijwerkingen

Purple Haze is een bijzonder krachtige vorm van marihuana. Marihuana is de gedroogde en geraspte mix van bladeren, bloemen en andere delen van de plant van Cannabis sativa, merkt MedlinePlus. Purpere nevel dankt zijn naam als gevolg van de paarse tint van delen van de bijzondere Cannabis sativa plant gebruikt voor het maken van het product. De marihuana is een populaire illegale drug. Er zijn een breed scala aan bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van Purple Haze of enig ander type van marihuana.

Leren problemen

Purple Haze gebruik kan leren problemen veroorzaken, merkt MedlinePlus. Gebruik van de marihuana van invloed op de hersenen en kan problemen behoud van informatie. Het schaadt ook het vermogen om te concentreren op academische kwesties. Het National Institute on Drug Abuse meldt dat de negatieve gevolgen van marihuana voor leren voor dagen of weken kan duren. Als marihuana dagelijks gebruikt wordt, zal intellectuele vermogen meestal worden onder normaal te allen tijde.

Verslaving

Verslaving kan optreden bij langdurig gebruik van Purple Haze en andere soorten marihuana, neemt nota van het National Institute on Drug Abuse. De dopamine neuronen in de hersenen worden beïnvloed door gebruik van de marihuana. Intrekking van de drug zal dus leiden tot stress, problemen slapen en hunkeren naar de drug.

Depressie en zelfmoord

Schizofrenie, depressie en zelfmoord ideation zijn gekoppeld aan Purple Haze gebruik, zoals met alle soorten van marihuana, nota neemt van het National Institute on Drug Abuse. Het is niet nog volledig bekend of marihuanagebruik deze problemen veroorzaakt of symptoom van hun bestaan. Als drugsmisbruik wordt gestart op een vroege leeftijd kan dit leiden tot meer ernstige problemen met deze kwesties naarmate de tijd verstrijkt.

Hartaandoeningen

Purple Haze gebruik kan versnellen het tempo van het hart. Gebruik van de marihuana kan veroorzaken de hartslag te versnellen tot en met 20 tot 100 procent hoger dan normaal voor ongeveer drie uur, meldt het National Institute on Drug Abuse. Deze versnelde hartslag kan leiden tot een hoger risico van hartaanval en hart aritmieën.

Verminderde sociale interactie

Sociale interactie kan worden aangetast als gevolg van gebruik van de Purple Haze, neemt nota van het National Institute on Drug Abuse. Drugsgebruik kan het maken van sociale interactie lijkt minder belangrijk aangezien de hersenen verslaafd wordt en wil concentreren op drug seeking activiteiten in plaats van normale sociale activiteiten. Lopende marihuanagebruik kan leiden tot verminderd plezier bij het ontwikkelen van relaties en meer nadruk op tijd doorbrengen alleen met andere drugsgebruikers.

Ontsteking van de longen

Purple Haze gebruik kan ontvlammen de longen en ook leiden tot respiratoire ziekte. Marihuana rook bevat kankerverwekkende stoffen. Het National Institute on Drug Abuse meldt dat de rook van marihuana 50 tot 70 procent meer kankerverwekkende koolwaterstoffen dan de rook van sigaretten.


gerelateerde artikelen