Hoe natuurlijk behandelen van Sinus infecties

November 25

Hoe natuurlijk behandelen van Sinus infecties

Sinusitis of sinus infectie, is een ontsteking van uw neus en de sinussen. Miljoenen mensen worden beïnvloed door deze aandoening wereldwijd, volgens de National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Een van de belangrijkste oorzaken van sinusitis is een bacteriële infectie van de bovenste luchtwegen. Sinusitis kan leiden tot een ongemakkelijk druk rond de voorkant van uw gezicht en het kan ook leiden tot hoofdpijn, dikke nasale secreties, koorts, hoest en halitosis (slechte adem). Indien onbehandeld, kan de sinusitis leiden tot meningitis (bacteriële infectie van de hersenen). Het gebruik van kruiden voor het behandelen van sinusitis is populair, aangezien kruidenremedies minder bijwerkingen dan farmaceutische medicatie produceren. Met behulp van natuurlijke remedies, kunt u effectief behandelen een sinus-infectie.

Stap 1

Neem neem supplementen uw sinus infectie te behandelen. Dit krachtige Indische kruid heeft antibacteriële eigenschappen en bevat essentiële aminozuren en vitamine E, die om uw immuunsysteem helpen kunnen te helpen bij het bestrijden van de sinus-infectie. Het kan ook verminderen de ontsteking geassocieerd met de infectie. Neem één capsule van 350mg, vier keer per dag. De bittere smaak van neem supplementen kan blijven hangen in je mond. Drink twee glazen water na inname van het supplement bij het verwijderen van de afdronk.

Stap 2

Drink een kopje thee van eucalyptus eenmaal per dag. Eucalyptus kruid heeft een krachtige antibacteriële eigenschappen, die bij het elimineren van de micro-organismen waardoor uw sinusbesmetting helpen kunnen terwijl rustgevende je keel en vermindering van de hoofdpijn gepaard met de infectie. Het werkt ook als een effectieve antiseptisch en slijmoplossend.

Stap 3

Behandel uw sinus infectie met echinacea supplementen. Echinacasides zijn de krachtige actieve ingrediënten van dit kruid. Het fungeert als een natuurlijk antibioticum dat kan ook het versterken van uw immuunsysteem te helpen afvoer uit sinus congestie die samenhangen met allergieën en infecties. Een capsule van 500mg is tweemaal per dag, de aanbevolen dosering van dit supplement. Het 30 minuten duren voordat een maaltijd.

Stap 4

Neem knoflook supplementen uw sinus infectie te behandelen. Allicine is het krachtige actieve ingrediënt van knoflook. Het is een natuurlijke antibioticum die kan vernietigen de micro-organismen waardoor uw sinus-infectie. Knoflook kan ook helpen stimuleren uw immuunsysteem te helpen bespoedigen hersteltijd van de infectie. De aanbevolen dosering van knoflook supplementen is een tablet van 500mg eenmaal daags. U kunt ook het garnituur van uw voedsel met verse knoflook te maximaliseren van de voordelen.

Stap 5

2 kopjes van druiven eten elke dag voor de behandeling van uw sinus-infectie. Deze vrucht bevat krachtige sinus bestrijding van anti-oxidanten die kunnen helpen verlichten uw sinus-infectie. Het consumeren van druiven die donkerder van kleur, zoals zwarte druiven en crimsons druiven, zijn aangezien deze meer antioxidanten dan groene druiven bevatten.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts alvorens eventuele kruiden zelf behandelingen voor sinusitis.

Wat die u nodig hebt

  • Neem capsules
  • Eucalyptus thee
  • Echinacea capsules
  • Knoflook tabletten
  • Druiven

gerelateerde artikelen