Hoe u kunt helpen uw tiener kiezen een College

September 26

Hoe u kunt helpen uw tiener kiezen een College

Het kiezen van een college is een van de belangrijkste beslissingen van uw tiener jonge leven. Het vooruitzicht van vertrek en het invoeren van de academische wereld is waarschijnlijk een aantal ingewikkelde emoties uitlokken. Aanmoedigen van uw kind te overwegen een aantal hogescholen, en te voorkomen dat uw dromen of wensen op uw tiener. Zodra hij het huis verlaat, zal uw kind effectief een volwassene, vrij om zijn eigen beslissingen worden. Houd de communicatielijnen open zodat u kan blijven spelen een rol in zijn besluitvorming in de toekomst.

Stap 1

Helpen uw tiener componeren van een algemene lijst van universiteiten naar het midden van zijn middelbare school carrière. Opgenomen op de lijst mogelijk colleges met zijn favoriete sportteams, grote naam hogescholen zoals de Notre Dame en Harvard, lokale universiteiten en scholen familie leden bijgewoond. Naarmate de tijd verstrijkt, kunt uw tiener versmallen onderaan de lijst op basis van zijn interesses, kwaliteiten, financiën en andere beperkende factoren.

Stap 2

Onderscheid tussen carrière en hobby's. Je kind kan genieten van koken, maar kan hij zijn leven als een chef-kok? Artistieke bezigheden niet ontmoedigen, maar zorg ervoor dat uw tiener heeft een stevige greep op de werkelijkheid. Moedig uw jonge foodie tijd schaduwen van een chef-kok. De lange uren en snel tempo van de keuken kan hem sturen naar een ander pad, of ze zijn passie voor een culinaire carrière mei brandstof. Hogescholen toevoegen aan uw lijst die bieden dubbele graden. Bijvoorbeeld uw kind misschien dubbel majoor in de culinaire kunsten en het bedrijfsleven om de hulpmiddelen die hij nodig heeft om te beginnen met zijn eigen restaurant.

Stap 3

Eerlijk gezegd praten over de financiën. Als u van plan bent om te helpen uw tiener, geef hem het exacte dollarbedrag dat u op zijn opleiding uitoefenen zult. Als dat niet het geval is, ten koste van collegegeld en beurs kansen op zijn hoogste scholen kijken. Wees niet bang weg door sticker prijs. Sommige particuliere instituten hebben een hoge collegegeld, maar uitstekende financiële steun. Voldoen aan uw tiener raadgever van de middelbare school te bespreken beurs mogelijkheden.

Stap 4

Kijk naar de resultaten van de student voor alle de colleges op uw tiener lijst. Het is handig om te weten welk percentage van afstuderen collegiates vinden van een baan of overgaan tot hoger onderwijs. De informatie van de nationale enquête van de betrokkenheid van de Student zal u voorzien van tal van demografische, academische en sociale informatie voor elk van de colleges.

Stap 5

Eerlijk praten over de sterke en zwakke punten van uw kind. Maak een lijst van zijn kenmerken. Het kan zijn dat hij niet op de hoogte van bijzondere geschenken is. Bijvoorbeeld uw kind gemakkelijk vrienden kan maken en is een natuurlijke geboren leider. Zijn gemakkelijk charisma mogelijk maken hem tot een goede pasvorm voor een carrière in het bedrijfsleven van de politiek. Ook zijn soort, maar frank, over uw tiener zwakheden. Als hij met wiskunde worstelt, wellicht boekhouding niet de beste carrièrekeus.

Stap 6

Uw tiener persoonlijke behoeften te bespreken. Het kan zijn dat hij een honkvast en moet naar een college dat geografisch dicht bij uw familie. Of, misschien zijn behoefte aan familie zou worden voldaan door een kleinere, meer nauw breien campus. Praat met uw tiener over niet-academische dromen. Als hij wil reizen, toevoegen aan de lijst colleges met bloeiende studie in het buitenland-programma's.

Tips

  • Praten over college met uw tiener vroeg en vaak. Vanaf de 10e klas, uw kind krijgt de kans nemen onderwerp Scholastic Aptitude test, SATs, en de voorlopige Scholastic Aptitude Test of PSAT. Ze krijgt u een gelegenheid om te evalueren uw kind academische sterke en zwakke punten. Vraag uw tiener als de testscores zijn gebieden van belang weerspiegelen. Bijvoorbeeld, als hij hoog in taal kunsten scoorde, zou misschien hij geïnteresseerd zijn in het nastreven van een Engels of grote schrijven. Moedig hem aan het werk met zijn leraren te verbeteren zijn partituren in alle vakgebieden.

gerelateerde artikelen