Zwangere vrouwen kunnen eten bramen?

July 31

Zwangere vrouwen kunnen eten bramen?

Bramen zijn kleine vruchten bestaat uit kleine zakken, genaamd drupelets, volgens het leerboek "biologie: leven op aarde met fysiologie." Zoals frambozen, ze zijn niet waar bessen en aggregaat vruchten worden genoemd. Ze bevatten grote hoeveelheden vezels, vitamine C en andere belangrijke voedingsstoffen. Zolang de bramen zijn schoon, vers en vrij van pesticiden, zijn ze veilig voor zwangere vrouwen.

Bramen en zwangerschap

Bramen zijn veilig tijdens de zwangerschap, zo lang als zwangere vrouwen normaal voedsel veiligheid voorzorgsmaatregelen nemen. Wassen van bramen te eten voor hen en Vermijd plukken bessen uit de struiken, tenzij je de bush zelf groeide. Bestrijdingsmiddelen en meststoffen gebruikt op bramen kunnen verhogen het risico van geboorteafwijkingen, volgens neuroloog Lise Eliot, maar als de bramen worden goed gewassen is er geen gevaar. Vermijd etend muf bessen, die hebben de neiging te verschrompelen of schimmel te ontwikkelen. Dit kunnen buikpijn en voedselvergiftiging veroorzaken.

BlackBerry voedingsstoffen

Bramen bieden verschillende belangrijke voedingsstoffen en vitaminen die aan een gezonde zwangerschap bijdragen kunnen. Ze bevatten ongeveer 21 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels, volgens "biologie: leven op aarde met fysiologie." Vezel draagt bij aan de algehele gezondheid en welzijn en kan helpen met constipatie. Ze bevatten ook ongeveer 10 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van folaat. Folaat is van bijzonder belang voor zwangere vrouwen, omdat het helpt te voorkomen dat verscheidene geboorteafwijkingen en vermindert het aantal miskraam, volgens Eliot. Andere belangrijke voedingsstoffen in bramen bevatten vitamine C, vitamine K en kalium.

Bramen en energie

Zwangeren voel vaak traag, vooral laat in de zwangerschap. Fruit zoals bramen zijn een belangrijke bron van energie. Kinderarts William Sears raadt aan dat zwangere vrouwen dagelijks vijf tot zes porties vers fruit eten. Fruit verhoogt de energie, is laag in vet en natrium en kan helpen bij de ontwikkeling van de foetale hersenen.

Voedsel om te vermijden

Zwangere vrouwen voelen zich vaak verward door de duizelingwekkende reeks van dingen te vermijden. In het algemeen, zijn er alleen een paar voedingsmiddelen vrouwen tijdens de zwangerschap vermijden moeten. Het gaat hierbij om zachte kazen, vleeswaren, rauwe eieren en alcohol. Terwijl het eten van vis een keer per week prima, grote hoeveelheden van sommige vissen, met name tonijn en zalm is, kan een zich ontwikkelende foetus aan kwik worden blootgesteld. Raadpleeg uw arts voor verdere voedingsaanbevelingen.


gerelateerde artikelen