Wat zijn de sedentaire, matige & hoge activiteit oefening niveaus?

March 9

Wat zijn de sedentaire, matige & hoge activiteit oefening niveaus?

Je hart is een beetje als een machine die wordt gekozen om te laag, gemiddeld of hoog is afhankelijk van de intensiteit van de oefening je doet. Echter machines zijn niet menselijk, dus als u hebben het voortouw genomen in een sedentaire levensstijl een lage intensiteit training nog steeds uw hart op hoog kunt bellen. Activiteitenniveaus worden vaak bepaald door hoe hard uw hart werkt wanneer u de oefening. Ze beschrijven ook de soorten activiteiten en oefeningen die u doorgaans in een week en uw algehele conditie niveau uitvoeren.

Sedentaire

Wat zijn de sedentaire, matige & hoge activiteit oefening niveaus?

Een sedentaire activiteitenniveau beschrijving van iemand die weinig tot geen oefening krijgt. Als u besteden veel tijd zitten aan een bureau of televisie kijken, zonder regelmatig uit te werken, u beschouwd als sedentaire. De activiteit die u tijdens uw dagelijkse routine uitvoert is lage-intensiteit. Wanneer u de oefening op een niveau van lage-intensiteit, u zijn in staat om normaal te ademen, en zijn in staat om te zingen terwijl u een activiteit uit te voeren. Onder normale omstandigheden zal lage-intensiteit oefening niet je zweet. Voorbeelden kunnen zijn een gemakkelijke wandeling, stretching, winkelen en tuinieren licht. Op dit niveau, zal zorgverleners waarschijnlijk aanbevelen dat u een regelmatige oefeningsregime te versterken van je hart en algehele gezondheid te verbeteren.

Matig

Wat zijn de sedentaire, matige & hoge activiteit oefening niveaus?

Als u uitoefenen maar minder dan de 2 1/2 uur per week van de matige aërobe activiteit die de Centers for Disease Control and Prevention beveelt krijgen, bent je op het niveau van een matige activiteit. Met aërobe oefening op een gematigd intensiteitsniveau adem je harder en dieper dan een sedentaire niveau. Je kan niet alle liedjes zingen, maar u kunt een gesprek als je een stevige wandeling, die een goed voorbeeld van een matige niveau lichaamsbeweging is te nemen. Na ongeveer 10 minuten van oefening, moet u opsplitsen in een zweet. Maaien van uw gazon, een fiets rijden op niveau oppervlakken en spelen dubbelspel tennis zijn voorbeelden van matige oefeningen.

Hoge

Wat zijn de sedentaire, matige & hoge activiteit oefening niveaus?

Als u uit te krachtig gedurende ten minste één uur en 15 minuten per week werken, je het op een hoog activiteitsniveau. Een krachtige niveau van de oefening werkt je hart op maximale efficiëntie. Praten zal moeilijk op dit niveau en je zal snel ademen. U zal breken in het zweet na slechts een paar minuten doen oefeningen zoals fietsen of wandelen op heuvels, joggen, zwemmen ronden, spelen basketbal of hoge intensiteit aerobics.

Tips

Wat zijn de sedentaire, matige & hoge activiteit oefening niveaus?

Het is handig om te weten van uw maximale hartslag tijdens het trainen uw voortgang. Aftrekken van uw leeftijd van 220 te bepalen van uw maximale hartslag. Uw doelgroep hartslag zal tussen 40 tot 85 procent van de maximale hartslag wanneer u traint vallen. Als je zittend, gericht op het laagste punt van uw doelgroep hartslag. Na een paar weken mei u zitten kundig verhogen van uw niveau van de oefening te matigen, werk je weg tot aan het hoge einde van uw doelgroep hartslag. Als krachtige activiteit te veel voor u is, kunt u het meeste voordeel krijgen door te oefenen matig voor vijf uur per week.


gerelateerde artikelen