Home Remedies voor zweterige handen

March 3

Home Remedies voor zweterige handen

Overzicht

Zweterige handen pest veel mensen, tijdens extreme stress of op een dagelijkse basis. In ernstige gevallen, kan u overwegen chirurgie, Botox injecties of home kits die daadwerkelijk gebruik maken van elektrische stromen het probleem aan te pakken. Maar voor low cost home remedies voor zweterige handen, kijk naar uw keuken kast en tuin voor producten die je handpalmen poriën krimpen en zweten te verminderen, of voorzien van absorberende eigenschappen. Neem contact op met uw gezondheidszorg beoefenaar eerst uit te sluiten een ernstig probleem dat wordt veroorzaakt door uw zweterige handen.

Thee Soak

De tannines in theezakjes wellicht genoeg astringency om te stoppen met je handpalmen van zweten, volgens The People's apotheek. Samentrekkend producten poriën krimpen en zweten te verminderen. In een grote, warmte-proof bekken, maken een grote partij van regelmatige zwarte thee met vijf theezakjes en 1 kwart van het water. Verwijder de theezakjes na het weekwater hen gedurende vijf minuten. Geniet van uw handen in de gekoelde vloeistof voor tot een half uur per nacht. Voor meer draagbare behandeling, gewoon houd een theezakje vochtige, gebrouwen in elke hand ten minste eenmaal per dag.

Anti-transpiranten

Roll-on anti-transpirant gebruiken op je handen en onder je armen. Gebruik een solide product, in plaats van een spray-on type en zorg ervoor dat het etiket geeft aan dat het duidelijk droogt. Bovendien, moet het etiket vermelden dat het product een anti-transpirant, waardoor het zweten is, in plaats van gewoon een deodorant, die alleen besturingselementen geur. De lijst van ingrediënten op het Deoroller product dient Aluminium chlorohydraat.

Wrijven Alcohol of toverhazelaar

Zoals thee is wrijven alcohol een samentrekkend vloeistof. Alvorens ergens waar zweterige handen een probleem zijn, veeg je handpalmen met een katoenen bal of een schoon gaas die u hebt gedrenkt in alcohol wrijven. Gebruik witch hazel, een natuurlijk extract uit de adstringerende toverhazelaar boom, op dezelfde wijze; Kijk voor kleine plastic potten voor toverhazelaar pads voor het extra voordeel van portabiliteit. Vermijd het gebruik als dagelijkse therapie, omdat het kan meer dan droge handen.

Koud Water

Koud water zelf is een natuurlijke samentrekkend, hoewel de effecten ervan sneller dan andere behandelingen slijten kunnen. Volgens "Symptomen: hun oorzaken en behandelingen" uit preventie gezondheid boeken, een 30-minuut hand weken in koud water kan voorkomen dat palm zweet voor maximaal drie uur.

Poeders

Talkpoeder, maïszetmeel, baking soda en andere absorberend poeder materialen kunnen zinvol zijn in het opvangen van licht zweet. Als u regelmatig een heleboel hand zweet genereert, echter te voorkomen dat deze behandeling of het materiaal zal gewoon zwaar cake en verder leiden tot irritatie van de huid en unsightliness. Kruidkundige Jeanne Rose raadt het gebruik van gemalen kruiden die adstringerende of deodorizing eigenschappen, hetzij alleen of gemengd met poeder, baking soda of borax hebben. Onder de gedroogde, gemalen kruiden ze suggereert zijn salie, citroen en sinaasappel Pelt, lavendel, willow oak schors, rozenblaadjes en wierook.

Rozenwater azijn

Dubbele de adstringerende eigenschappen van rozenwater en azijn door het combineren van de twee voor de bescherming van de natuurlijke anti-transpirant, suggereert Rose. Rozenwater--een product dat is gedistilleerd uit rozenblaadjes--bij een winkel of etnische natuurvoedingsmarkt kopen. Meng het met gelijke hoeveelheden van witte azijn en wisser op je handpalmen, elke ochtend en elke avond. Als u voorkomen dat extra kosten wilt, Infundeer rozenblaadjes uit uw tuin in witte azijn, stam en fles.


gerelateerde artikelen