Voordelen van Indoor Cycling les

September 26

Voordelen van Indoor Cycling les

Overzicht

Calorieën te verbranden en het krijgen van een goede cardiovasculaire training hoeft niet saai te zijn. Fietsen is een uitstekende manier om beide te doen, maar het is niet altijd geschikt voor mensen. Het weer, daglicht of gebrek aan materiaal kan beperken enkele van buiten fietsen. Stationaire fietsen klassen zijn ontworpen als alternatief indoor en vele fitnessvoordelen kunnen bieden.

Apparatuur

De meeste indoor cycling lessen zijn voorzien van moderne stationaire motoren die volledig aanpasbaar zijn. De stoel en het stuur kunnen aangepast worden aan je benen en armen. U kunt ook de spanning of weerstand op de fiets, afhankelijk van uw niveau van fitness en hoe uitdagend dat u wilt de training.

Instructeurs

Indoor cycling lessen worden geleid door opgeleide instructeurs. U hoeft niet te denken over wat voor soort training te doen, omdat ze zullen moeten de training vooraf gepland. Instructeurs zijn opgeleid op het gebruik van de fietsen en hoe kunt u helpen om een effectieve workout. De meeste instructeurs zal ook choreograferen de klasse naar muziek, zodat u de toegevoegde bonus van motiverende liedjes.

Milieu

Omdat u binnenshuis, stationaire fietsen klassen elimineren wind, kou of regen, en je kunt het hele jaar door deelnemen. U hoeft ook niet te vrezen voor oneffen terrein, duisternis of verkeer. De stationaire fietsen kunnen u de spanning om te simuleren van heuvels, dus zelfs al u zich niet hebt verplaatst, kunt u nog steeds naar de voordelen van het rijden buiten met een verandering in de hoogte aan te passen. Plus hebt je de kameraadschap van een groepsomgeving om u gemotiveerd.

Fitness

Indoor cycling lessen kunnen energie, cardiovasculaire fitness en lagere lichaamskracht verhogen. Afhankelijk van hoe snel je het pedaal en de hoeveelheid van de weerstand heb je op de fiets, je hart en de longen zal profiteren, evenals uw gluteus maximus, hamstrings en quadriceps.

Stationaire cycling lessen zal ook helpen u burn vet en calorieën. Veel stationaire fietsen geleverd met hartslagmeters zodat kunt u meten uw tempo om ervoor te zorgen u in uw optimale vetverbranding zone. In de klasse van een 60 minuten durende hebt je het potentieel om 500 calorieën te verbranden.


gerelateerde artikelen