Wat doet een pasgeboren noodzaak wanneer Coming Home uit het ziekenhuis?

June 1

Wat doet een pasgeboren noodzaak wanneer Coming Home uit het ziekenhuis?

Brengen van een pasgeboren huis uit het ziekenhuis is een van de meest spannende en angstaanjagende gebeurtenissen in het leven van een ouder. Deze kleine bundel berust uitsluitend op u voor haar voortbestaan kan, en dat een ontmoedigende gedachte. Er zijn veel dingen die een baby uiteindelijk moeten zal als ze groeit, er zijn een paar specifieke punten die nodig zijn voor een pasgeboren baby thuis. Het is best om deze dingen klaar te hebben voordat de baby geboren zodat u niet haasten zich rond om ze te vinden op het laatste moment.

Baby's thuisreis

Wat doet een pasgeboren noodzaak wanneer Coming Home uit het ziekenhuis?

Voordat u het ziekenhuis verlaat, moet u de juiste producten om uw baby veilig thuis. Zorg ervoor dat tevoren hebt u een alleen-kind zetel, raadt Kids gezondheid. De kleding die u uw baby in huis brengt moet worden gekozen op basis van de weersomstandigheden. Bewaar een oprisping doek of een slabbetje handig, voor het geval de baby omhoog op weg naar huis spuugt.

Babykleding

Wat doet een pasgeboren noodzaak wanneer Coming Home uit het ziekenhuis?

Een pasgeboren baby moet kleding, en veel daarvan. Dit is omdat pasgeborenen hebben van ongevallen en rommelig worden kunnen. Sommige pasgeborenen spit omhoog en hun luiers lekken vaak, die zal oproepen tot een onmiddellijke verandering van kleding. Zij moeten blijven gekleed, omdat hun kleine lichamen zijn nog niet in staat te reguleren temperatuur correct en ze koud heel gemakkelijk worden. Op zijn minst zult u drie tot vier wijzigingen van kleding per nacht.

Houden Baby vers en schoon

Je moet een babybad, washandjes en de juiste producten voor een pasgeborene. Hooded handdoeken zijn een geweldige optie voor bad tijd omdat ze een geen-gedoe-middelen bieden voor het drogen van de baby af terwijl haar mooi en warm. Ervoor te zorgen dat elke zepen en shampoos die u koopt zijn speciaal gemaakt voor een pasgeboren baby's huid en zijn hypoallergeen, omdat de huid van de baby is bijzonder kwetsbaar.

Droom lekker

Sudden Infant Death Syndrome is een reƫle bedreiging voor pasgeborenen, dus zorg ervoor dat u juiste slapende regelingen opgesteld voor uw baby. De wieg moet niet een vervolgkeuzelijst kant, waarschuwt de American Academy of Pediatrics. Drop-kant cribs waren, teruggeroepen vanwege de veiligheidsrisico's die zij voor baby's inhouden. Je baby moet worden gelegd op zijn rug, een stevige ligvlak, elke keer als hij slaapt. Het beddengoed moet strak en veilig, zonder kussens, dekens, speelgoed, knuffelbeesten of wieg bumpers, om te voorkomen dat verstikking zijn. Je baby moet slapen in dezelfde kamer als u, maar in zijn eigen wieg of wandelwagen, volgens de American Academy of Pediatrics.

Tijd om te eten

Wat doet een pasgeboren noodzaak wanneer Coming Home uit het ziekenhuis?

Een pasgeboren baby zal vaak verpleegkundige omdat haar kleine lichaam snel groeit en voldoende voeding moet te ontwikkelen goed. Als u borstvoeding, koopt een borstkolf dus je extra moedermelk opgeslagen moeten zult wanneer u het nodig hebt. Bent u met de fles grootbrengen, zal u overvloed van formule samen met flessen die grondig zijn gesteriliseerd. Als u gebruik flessen moeten liners, kopen genoeg voeringen een tijdje duren, evenals tal van gesteriliseerde tepels.

Wanneer Baby voelt zich slecht

Pasgeborenen kan soms ontwikkelen huidirritaties, diaper huiduitslag en mijngashoudende magen. U zal moeten hebben van diaper rash cream, pasgeboren baby-safe lotions en anti-gas medicijnen veilig voor pasgeboren baby's bij de hand. Geef nooit uw baby elk soort medicatie zonder eerst uw kinderarts te hebben geraadpleegd.


gerelateerde artikelen