Hoe vaak moet je buikspieroefeningen doen?

June 8

Hoe vaak moet je buikspieroefeningen doen?

Als u een six-pack wilt, misschien u wel geneigd om uren per dag werkt uw abs. Dit is echter niet een effectieve manier om te bouwen spier kernsterkte. In plaats daarvan moet u voldoende rust tussen de trainingen om te helpen uw spieren herstellen. Houd er rekening mee dat als u een afgezwakt buik wilt, u moet doen meer dan alleen core oefeningen. U moet ook ook een calorie-gecontroleerd dieet volgen en deelnemen aan regelmatige cardio-oefening.

Frequentie

Voor de ideale effecten, besteden ongeveer drie dagen per week trainen van de buikspieren aan te spannen. Volgens het boek "Kracht Training for Women" door Lori Incledon is het beste voor wachten 48 uur tussen buik workouts. Deze rusttijd geeft je ab spieren voldoende tijd om te herstellen, vooral als je hen om vermoeidheid gewerkt. Overusing de spieren kan leiden tot letsel en vermindert de effectiviteit van uw training ab.

Tijdsbestek

Willen besteden 20 tot 30 minuten op ab werk in elke sessie. Dit betekent niet dat u nodig te zitten op de vloer, en honderden crunches te doen. In plaats daarvan, het uitvoeren van een mix van oefeningen die gericht zijn op zowel de bovenste en onderste buikspieren. Nemen yoga of Pilates sessies omdat beide vormen van lichaamsbeweging richten op de kern.

Typen

Begin langzaam wanneer u de abs. doel voor 10 tot 15 herhalingen voor elke oefening werkt. Voorbeelden van oefeningen toe te voegen aan uw core workout routine zijn reverse crunches, planken, bekken liften, bekken kantelt en kofferbak wendingen. U kunt het uitvoeren van deze oefeningen thuis en hoeft u fitnessapparatuur aan te schaffen.

Overwegingen

Hoewel je niet een wasbordje met ab oefeningen alleen krijgen kan, heeft kernsterkte gebouw zijn voordelen. Een sterke romp verbetert de houding, vermindert risico van pijn in de onderrug en vermindert uw kansen op het spier verwondingen. Al buikspieren zal niet vet verdwijnen, kan het de verschijning van vet voor een meer getinte look.


gerelateerde artikelen