Hoe houd je benen recht terwijl daarbij splitst

June 13

Hoe houd je benen recht terwijl daarbij splitst

Splits met één been voor u en één been achter je doen vereist flexibiliteit in twee grote spiergroepen. Voor het voorste been, zijn de hamstrings op de achterkant van het been gestrekt in de kreken. Voor het achterste been daag de splitst de heup flexoren aan de voorzijde van de heup.

Mogelijke problemen

Voor de meeste mensen willen splitsen, is het been probleem het achterste been. Omdat de meeste mensen een aanzienlijke hoeveelheid tijd zitten bracht, worden hun heup flexoren ingekort. Korte heupbuigspieren maken het moeilijk om af te dalen helemaal tot aan de vloer in een split en zal ertoe leiden dat u te buigen van je rug been. Uitrekken zich van de heup flexoren is de meest effectieve manier te kunnen houden van je benen recht in splitst.

Longe Stretch

De longe stretch verlengt effectief uw heup flexoren. Begin geknield op de grond. Plaats je rechter voet plat op de grond voor je, met je rechter knie gebogen. Verplaats dat uw recht voet van uw lichaam weg totdat je een rek aan de voorkant van uw linker heup voelt, je knie te houden over je tenen. Zoals u zijn uitrekken, gaan uw abdominals en houd je romp rechtop. Als u buig je romp voorwaarts, langer u niet uw heup flexoren effectief. Als dit standpunt te moeilijk is, kunt u uw rechter voet plaatsen op een verhoogde oppervlak, zoals een stoel of bank.

Alternatieve Stretch

Terwijl de longe stuk een effectieve stretch voor de heup flexoren is, kunt u het worden afgewisseld met een ander heupflexor uitrekken om één of andere verscheidenheid aan uw flexibiliteit opleiding. Zitten op de grond en buig je rechterknie zodat uw voet naar je lichaam komt en je knie uit naar de kant, in overeenstemming met uw heup verplaatst. Strek je linkerbeen uit achter u. Houd uw heupen square, je romp rechtop en je achterste knie wijst naar de verdieping.

Overwegingen

Voor sommige mensen, kunnen splits even duren om goed te doen. Wees geduldig met jezelf, en rekken consequent maar nooit tot het punt van pijn. Als u zich concentreren op altijd het uitvoeren van uw splitst met een goede vorm, zult u na verloop van tijd verbeteren. Aandacht besteden aan de positie van uw bovenlichaam wanneer u zijn afdaalt in uw split. Veel mensen hebben de neiging om hun lichaamsgewicht overgaan hun voorpoten, vermindering van de rekken op het achterste been. Als u rekken uw heup flexoren wilt, houd je romp zo rechtop mogelijk. Altijd opwarmen met ten minste vijf of tien minuten van lichte aërobe oefening voor het uitrekken.


gerelateerde artikelen