Restless Legs & gist allergie

June 4

Hebt u van rusteloze benen syndroom, ervaart u onaangename gevoelens in je benen, wanneer u zijn zitten of liggen waardoor je wilt opstaan en bewegen. Deze gevoelens hebben de neiging om te verdrijven wanneer u uw benen bewegen. Hoewel de oorzaak voor het rusteloze benen syndroom is niet bekend, genetica kan bijdragen, kan de zwangerschap, een tekort aan ijzer- en nier-ziekten. Gist allergieën worden niet beschouwd als een factor die bijdraagt tot het syndroom van de rusteloze benen.

Gist allergie vs. coeliakie

Bent u allergisch voor gist, ervaart u een immuunrespons wanneer u verbruikt voedingsmiddelen die gist bevatten. Dit kan omvatten zwelling, uitslag en ademhalingsproblemen. Mensen met coeliakie tolereren niet gluten, die is gevonden in granen zoals tarwe, gerst en rogge. Wanneer iemand die coeliakie heeft verbruikt levensmiddelen die gluten bevatten, wordt het immuunsysteem reageert door beschadiging van de darmen. Zoals vele levensmiddelen die gist ook gluten bevatten, kunnen sommige mensen verwarren deze twee voorwaarden.

Restless Legs en coeliakie

Hoewel rusteloze benen niet gekoppeld aan gist allergieën zijn, kunnen deze worden gekoppeld aan coeliakie. Coeliakie kan brengen op ijzertekort en dus rusteloze benen syndroom, volgens een studie gepubliceerd door "Slapen Medicine" in augustus 2009, welke beveelt u op coeliakie getest krijgen als u hebben onverklaarbare ijzer-deficiëntie bloedarmoede en rusteloze benen syndroom.

Behandeling voor het syndroom van de rusteloze benen

Hebt u het restless legs, kunt u proberen levensstijl remedies, met inbegrip van ontspanningstechnieken, warme baden, massages, verwarming pads en koelelementen, pijn medicatie, oefening, het vermijden van cafeïne, verbruiken minder tabak en alcohol, een regelmatige slaap schema te houden en het houden van mentaal alert in de avond voor het slapen. Artsen kunnen ook medicatie, met inbegrip van opioïden, ziekte van Parkinson medicijnen, epilepsie medicijnen voorschrijven of medicijnen slapen. Er zijn echter ook potentiële bijwerkingen aan het gebruik van deze medicijnen.

Overwegingen

Artsen zijn nog steeds niet zeker precies wat de oorzaken van rusteloze benen syndroom, hoewel vrouwen meer kans om te lijden aan deze voorwaarde dan mannen. Zij geloven dat dit kan worden veroorzaakt door de niveaus van dopamine, dat niet in evenwicht zijn. Raadpleeg uw arts als u symptomen van rusteloze benen syndroom, met inbegrip van pijnlijke, brandende, jeuk, kruipende of pijnlijke gevoel in je benen die erger zijn nadat u zitten of voor een tijdje liggen.


gerelateerde artikelen