How to Cook niet uitgehard gerookte Ham

March 15

How to Cook niet uitgehard gerookte Ham

Rookvrije gebruikt een combinatie van lage warmte en natte houtsnippers toe te voegen aroma en licht bewaren vlees. Hoewel roken sommige bacteriën stopt vormen op ham en het proces van vet-oxidatie vertraagt, is het niet alleen genoeg om het vlees zeer lang behouden. Om deze reden is aankoop van een niet-uitgeharde, maar gerookte ham hetzelfde als het kopen van rauwe, verse varkensvlees. Dit soort ham koken vereist iets minder tijd, maar dezelfde aandacht voor veilig en gezond omgaan procedures als u geven aan andere vormen van vers varkensvlees.

Stap 1

Verwijder de ham uit uw koelkast omhoog tot twee uur vóór het koken. Hierdoor is de ham om te komen tot kamertemperatuur zodat tijdens het koken, de interne en externe gedeelten van de ham gelijkmatig koken.

Stap 2

Snijd de laag van externe vet tot ongeveer ¼ inch met een rechte rand of mes. Score van het overgebleven vet door het uitvoeren van uw mes door de resterende vetlaag, eerst in één richting en dan de andere, plein of diamond shapes maken in het vet. Snijden in het vlees te vermijden wanneer scoren, hierdoor zal vlees sappen te ontsnappen tijdens het koken en verhogen de kans uw ham zullen komen droog.

Stap 3

Plaats een oven bewijs vlees thermometer in het midden gebied van de ham, het vermijden van het bot als uw ham een bot-in ham is.

Stap 4

De ham overbrengen in een ondiepe pan bakken met een draadrek. Gerookte niet uitgehard ham heeft een smaak van haar eigen dus er geen noodzaak is om kruid het vlees voor het koken,

Stap 5

Verwarm uw oven aan 325 tot 350 graden Fahrenheit en instellen van de ham in de oven om te koken. Omdat u een methode van de droge hitte gebruikt van het koken van de ham, niet dekken de ham of bedruipen het tijdens het koken.

Stap 6

Rooster de ham totdat het vlees thermometer 150 tot 155 graden Fahrenheit leest. De tijd die nodig is om te bereiken deze temperatuur is afhankelijk van of je een been of zonder been ham, met een been ham die iets minder tijd zijn koken. In het algemeen, een hele, been ham vereist 18 tot 20 minuten per pond, een half, been ham vereist 22 tot 25 minuten per pond en een hele, zonder been ham vereist ongeveer 30 minuten per pond.

Stap 7

Voeg een optionele glazuur tijdens het laatste uur van de kooktijd. Een toepassing van een glazuur zoals maple siroop of honing is dat genoeg leveren aan kleur en maak een korst op het oppervlak van de ham.

Stap 8

Verwijder de ham uit de oven en overdracht aan een schotel serveren door deze met een spatel op elk uiteinde. Laat de ham zitten voor 10 tot 15 minuten voor het snijden en serveren. De interne temperatuur van de ham zullen blijven stijgen gedurende deze tijd, het bereiken van de vereiste 160 graden Fahrenheit "doneness". Dekking van de ham met aluminiumfolie om ervoor te zorgen dat het blijft warm als het langer dan 15 minuten zitten zal.

Tips

 • Let op veilig voedsel procedures te hanteren bij de voorbereiding van de niet-uitgeharde gerookte ham. Deze omvatten wassen van uw handen met warm water en zeep vóór en na behandeling van het vlees en ontsmetten koken gebruiksvoorwerpen en oppervlakken zoals uw tegenbovenkant alsmede snijden aan boord met een bleekmiddel en water oplossing.

Wat die u nodig hebt

 • Rechte rand of utility mes
 • Niet-uitgeharde ham gerookt
 • Roosteren pan met rek
 • Vlees thermometer
 • 1/3 tot 1/2 kopje maple siroop of honing
 • -En bakkwastje
 • 2 spatels
 • Aluminiumfolie
 • 1 eetlepel ongeparfumeerde, vloeibaar chloor
 • 1 gallon water

gerelateerde artikelen