Wat zijn de voordelen van het eten van amandelen dagelijks?

April 11

Wat zijn de voordelen van het eten van amandelen dagelijks?

Als u vraag uw arts of diëtist hoe kunt u het verbeteren van uw dieet, zal ze waarschijnlijk adviseren met inbegrip van sommige noten in uw dieet. Amandelen zijn een soort moer die kan accent veel soorten voedsel, maar ook helpen verminderen uw risico op verschillende gezondheidsproblemen, volgens de Harvard Health Publications.

Risico van verminderde hart-en vaatziekten

Streven naar ten minste vier handvol en middelgrote porties van amandelen en andere zaden, noten en peulvruchten per week, de American Heart Association adviseert. Amandelen zijn onder de veel noten die grote hoeveelheden mono- en meervoudig onverzadigde vetten bevatten. Deze vetten zijn nuttig bij het verminderen van uw risico op hart-en vaatziekten als je ze eet ter vervanging van verzadigde of trans vetten omdat ze helpen verminderen van de "slechte" cholesterolniveaus en vorming van tandplak in je slagaders. Een ander hart-gezond perk van het eten van amandelen is dat ze ongeveer 10 tot 20 procent van uw dagelijkse behoeften van de magnesium bevatten; wordt te weinig magnesium kan je bloeddruk verhogen en bijdragen aan hartaanvallen.

Risico van verminderde Alzheimer

Een studie van 2005 aan de Universiteit van Illinois-Chicago gevonden dat muizen met een Alzheimer-achtige ziekte meer kans om beter te presteren op een geheugentest waren nadat ze aten een amandel-rijk dieet voor vier maanden, wanneer in vergelijking met muizen die de standaard voeding aten, volgens een artikel "USA Today" op de studie. De hoofdonderzoeker, Neelima Chauhan, beweerde dat de amandelen stoffen die net als drugs gebruikt bevatten handelen voor de behandeling van Alzheimer patiënten. Echter zou meer onderzoek moeten worden gedaan op menselijke proefpersonen om een duidelijker link te vinden. Chauhan ook toegegeven dat het consumeren van amandelen niet mensen lijden geavanceerde de ziekte van Alzheimer kan helpen.

Betere voeding

Je kan waarschijnlijk meer te eten van een gezonder dieet over het algemeen wanneer u amandelen in je dieet opneemt, volgens een studie van 2007 in de "British Journal of Nutrition." In het experiment, onderzoekers bestudeerd van de levensstijl van 43 mannen en 38 vrouwen voor zes maanden en overgegaan tot het vertellen van de deelnemers aan het eten van 2 oz. of ¼ kopje van amandelen per dag gedurende zes maanden zonder geven geen extra instructies over het wijzigen van hun eetgewoonten. Onderzoekers vonden dat studiedeelnemers natuurlijk begon meer gezonde vetten, vezels, vitamine E, plantaardige eiwitten, koper en magnesium en bezuinigen op hun inname van transvetten, dierlijke eiwitten, cholesterol, suiker en natrium dan vóór het eten. Al deze gezondheid-bevestigend eetgewoonten kan helpen verminderen van chronische gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten.

Verlies van het gewicht

Amandelen zijn rijk aan eiwitten en vezels, welke hulp u langer verzadigd blijven. Ze bevatten ook magnesium, een mineraal dat helpt uw lichaam regulering van de bloedsuikerspiegel. Met deze effecten gecombineerd, bent u minder kans op hunkeren naar voedsel, te veel eten en gewichtstoename, volgens Dr. David Katz, een professor van de Yale University School of Medicine geciteerd in "Fitness" magazine. Echter omdat amandelen ongeveer 9 calorieën per gram bevatten, kan je uiteindelijk het eten van te veel calorieën en het tegengaan van de voordelen als je meer dan ongeveer eet een dagelijkse handjevol amandelen. Het vinden van manieren om extra crunch en smaak toevoegen aan uw maaltijden met amandelen in plaats van amandelen maken een maaltijd op zich. Bijvoorbeeld, hak de amandelen toe te voegen aan de yoghurt of snijd amandelen en leg ze in een roer-bak of kip salade.


gerelateerde artikelen