Problemen met de spijsvertering geassocieerd met wei-eiwit

March 30

Problemen met de spijsvertering geassocieerd met wei-eiwit

Supplementen van de Wei bieden kwalitatief hoogwaardige dieet eiwit met weinig of geen vet. Ze dragen echter naast hun voordelen, nadelen, met inbegrip van problemen met de spijsvertering, afhankelijk van hoe u ze gebruikt en uw persoonlijke fysiologie. Zoals met alle aanvullingen, het advies inwinnen van een diëtist voordat u weiproteïne toevoegt aan uw dieet, en overleggen met uw zorgverzekeraar als Wei zorgt ervoor dat u problemen met de spijsvertering.

Wei achtergrond

Wei-eiwit is afgeleid van melk als onderdeel van de vloeibare resterende middelen van de kaas-productie-proces. Wei-eiwit, die alle van de aminozuren essentieel aan uw dieet bevat, is beschikbaar in supplement vorm zoals zich concentreert, isolaten of hydrolysaten. Wei concentraten worden minimaal verwerkt, bevattende ten minste 30 doch niet meer dan 90 procent eiwit, met verschillende niveaus van lactose en weinig vet. Isolaten hebben geen lactose of vet en bieden een minimum van 90 procent eiwit. Hydrolysaten zijn verder verwerkt om te predigest sommige van de eiwitten voor gemakkelijker absorptie. De mate aan waarin Wei supplementen worden verwerkt, kan invloed hebben op de problemen met de spijsvertering die kunnen veroorzaken. Volgens «««MuscleandStrength.com is de gemiddelde inname voor Wei 1 tot 2 gram per pond lichaamsgewicht. Meer vaak wordt verbruikt door die proberen op te bouwen spier massa.

Indigestie problemen

Voordat u van de voedingsstoffen in de wei-eiwit profiteren kunt, moet je lichaam verteren het totdat de voedingsbestanddelen klein genoeg voor absorptie zijn. Uw spijsvertering is uitgerust om een bepaalde hoeveelheid voedsel, maar als u te veel in een keer consumeren, u kan overweldigen de capaciteit van uw maag-darmkanaal om het te verwerken. Evenzo neemt u kan teveel van elke één macronutriënten--bijvoorbeeld weiproteïne--het totale volume van voedsel goed maar uw verterende enzymes die specifiek zijn voor dat macronutriënten kunnen niet zitten kundig voor vieren opwaarts. De daaruit voortvloeiende achterstand in de Wei kan indigestie, met symptomen van pijn in de onderbuik of opgeblazen gevoel, totdat je lichaam de opgebouwde eiwit verwerkt.

Lactose-intolerantie

De melksuiker lactose bestaat uit een molecule glucose en een molecule van de galactose samengevoegd. Uw dunne darm scheidt een verteringsenzymen genaamd lactase, dat lactose in zijn twee afzonderlijke suikers voor absorptie splitst. Als uw spijsverteringsstelsel te weinig lactase, of geen bij allen produceert, kan niet u goed verteren lactose. Deze aandoening, genaamd lactose-intolerantie, veroorzaakt buikpijn, gas en diarree als onverteerde lactose je darmen passeert. Wei-eiwitconcentraten lactose bevatten en kunnen leiden tot spijsvertering verstoren als u lijdt aan deze aandoening.

Constipatie problemen

Meest dierlijke bronnen van eiwitten bevatten weinig voedingsvezels en wei is geen uitzondering. Glasvezel, hoewel onverteerde door je lichaam, draagt bij tot uw gastro-intestinale gezondheid doordat massa aan de afvalproducten bewegen door je darmen. Voldoende voedingsvezels zorgt u ervoor dat uw darmen regelmatige en vermindert uw risico van het ontwikkelen van constipatie. Wei biedt geen fiber aan uw dieet en overmatige consumptie kan leiden u naar de ervaring van constipatie, tenzij u vezelrijk voedsel naast Wei consumeren.


gerelateerde artikelen