Wat vitaminen bevorderen Weight Loss?

June 6

Snijden calorieën en uitoefening hebben lang aangeprezen als de beste manieren om ponden schuur. Maar tot op zekere hoogte, wat vitaminen mensen verbruiken ook invloed op hoe efficiënt het lichaam kunt afvallen.
Volgens de Food and Drug Administration (FDA), 13 vitaminen zijn essentieel voor het lichaam: vitamine A, C, D, E, K en de B-complex (fda.gov/forconsumers/consumerupdates/ucm118079.htm).

Multivitaminen

Dagelijkse multivitamines kunnen stimuleren uw kansen om een gezond gewicht. Personen op een gezond gewicht waren meer kans om te nemen van een dagelijkse multivitaminen, volgens een studie in Medscape algemene geneeskunde door Joel E. Kimmons, Ph.D., en collega's (ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1781274/). Vitaminen zijn slechts ondergeschikt aan gezonde eetgewoonten als een middel van de vergadering van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, volgens de FDA.

B-Complex

Alle B-vitaminen in wat bekend als het B-complex (1-thiamine, 2-riboflavine, niacine-3, 5-pantotheenzuur, pyridoxine-6, 9-folic zuur en 12-colbalamin staat) dienen te helpen het lichaam omzetten van voedsel in energie, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (um.edu/altmed/articles/vitamin-b12-000332.htm).
Levensmiddelen die dit complex zijn vlees, melk en andere zuivelproducten.

Vitamine C

Mensen die meer vitamine C consumeren brand meer vet dan die met een onvoldoende hoeveelheid vitamine C, volgens Carol S. Johnston, Ph.D., van de afdeling van voeding, Arizona State University, Mesa, Arizona. (jacn.org/cgi/content/full/24/3/158).
De "Journal van de American College of Nutrition" studie vond ook dat de vitamine uitgeput groep moest oefenen meer energie tijdens de training.
Het eten van papaja, rode paprika, citrus, boerenkool en broccoli te stimuleren van vitamine C niveau.

Vitamine D

De sunshine vitamine genoemd omdat het is hoe ons lichaam ontvangt de meeste van deze voedingsstof, vitamine D op een hoog niveau in calorie-beperkt dieet hielp studiedeelnemers verliezen meer buikvet dan mensen met minder vitamine D, volgens bevindingen door Salamar Sibley, M.D., M.P.H. en collega's. (endocrinetoday.com/view.aspx?rid=40881)
De vitamine heeft niet een negatief effect hebben op gewichtsverlies en ook verbetert gezondheid van degenen die groter risico op hart-en vaatziekten, volgens bevindingen Armin Zitterman en collega's gepubliceerd in het "American Journal of Clinical Nutrition" (ajcn.org/cgi/content/abstract/89/5/1321).
Alleen een paar voedselbronnen voor vitamine D bestaat, met levertraan wordt de hoogste bron, gevolgd door zalm, makreel, tonijn, sardienen en verrijkte voedingsmiddelen, volgens AlgaeCal (algaecal.com/vitamin-d/vitamin-d-sources.html).

Essentiële vetzuren

Omega-3 vetzuren, ook bekend als DHA en ARA, werden omgekeerd geassocieerd met taille maten in een studie van de "British Journal of Nutrition" door Michelle Micallef en collega's. Degenen met een grotere taille en heup omtrek, index van de lichaamsmassa lagere niveaus van de omega 3 in hun bloed hadden (journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online & steun = 5587048).
Top voedselbronnen omvatten flaxseeds, walnoten, bonen, winterpompoen en coldwater vis (whfoods.com/genpage.php?tname=george & dbid = 75).


gerelateerde artikelen