Voedingsmiddelen die uitlogen van Calcium uit botten

September 30

Voedingsmiddelen die uitlogen van Calcium uit botten

Overzicht

Calcium is een belangrijke voedingsstof voor gezondheid, vooral voor de gezondheid van de botten. De nationale osteoporose Stichting adviseert 1000 mg calcium per dag voor volwassenen onder de 50 en 1200 mg voor mensen boven de 50. Hoewel de Stichting dat u consumeren calcium uit voedsel in plaats van supplementen suggereert, nemen sommige items in uw dieet kunnen uw calcium uit je lichaam. Over dit onderwerp is meer onderzoek nodig. Raadpleeg uw arts om te bepalen dat uw calcium nodig heeft en uw dieet.

Zoute voedingsmiddelen

Het Comité van de artsen voor verantwoordelijk geneeskunde legt uit dat het normaal is voor sommige calcium te laat je botten, passeren van uw nieren en je lichaam met uw urine te verlaten. Als u teveel zout consumeren, kan teveel calcium echter verloren via de nieren. De Commissie adviseert het niet nuttigen van meer dan 1 tot 2 gram natrium per dag om verlies van teveel aan calcium te voorkomen. Zout kan worden verborgen in de voorverpakte levensmiddelen, conserven, lunch vlees en soepen. Controleren van de ingrediënten en labels voor natriumgehalte kan.

Dierlijke eiwitten

Een ander levensmiddel, die calcium uit je botten uitlogen kan is eiwit uit dierlijke bronnen, met inbegrip van vlees, vis, eieren en zuivel. De artsen Commissie suggereert inname van eiwitten uit plantaardige bronnen in plaats daarvan, als ze niet zijn gevonden om het uitspoelen van calcium. Hoewel sommige bronnen wordt aanbevolen inname van zuivelproducten voor calcium, citeert de artsen Commissie een longitudinale studie door de Harvard-universiteit die bleek dat vrouwen die meer melk dronk meer botbreuken dan degenen die dronk minder, evenals andere studies met vergelijkbare resultaten. De Commissie betoogt dat hoeft u calcium, maar dat zuivel wellicht niet de beste bron. Andere bronnen, met inbegrip van de nationale osteoporose Stichting, handhaven dat zuivel doet calcium niet uitspoelen. De verschillen kunnen worden gerelateerd aan de hoeveelheid zuivel verbruikt. Meer onderzoek is nodig.

Cafeïne

Het onderzoekscentrum osteoporose meldt dat cafeïne kan het lekken van kleine hoeveelheden van calcium uit je lichaam. De studie onderzocht koolzuurhoudende dranken, die vaak worden verondersteld om het uitspoelen van calcium uit de botten. Echter, ontdekte ze calcium was alleen uitgeloogd door deze koolzuurhoudende dranken met cafeïne. De hoeveelheid calcium onttrokken aan het lichaam door cafeïne was klein, en de onderzoekers vonden dat extra calcium in de voeding kan maken. Cafeïne komt voor samen met koolzuurhoudende dranken, in '' energy drinks '' en chocolade.


gerelateerde artikelen