De beste goedkope scheerapparaten

September 29

Elektrische scheerapparaten zijn meestal vrij duur, variërend van $100 tot meer dan $200 bij sommige modellen. Dit is meer dan veel mensen willen betalen voor een scheerapparaat. Gelukkig zijn er verschillende hoogwaardige scheerapparaten die minder kosten. Kijk voor scheerapparaten die meerdere snijden oppervlakken, natte en droge mogelijkheden en draadloze en oplaadbare functies bieden. Elektrische scheerapparaten, ontworpen voor vrouwen zijn vaak veel goedkoper dan die verkocht voor mannen. De Galt technologie website raadt de Philips Norelco Reflex Plus 6843XL als een van de beste begroting mannen scheerapparaten. Deze eenvoudige razor heeft superieure snijden macht zonder de toeters en bellen die andere scheerapparaten duur maken. De consument Zoek website raadt de Remington MicroScreen MS2-390 als een uitstekende mannen begroting scheerapparaat. De Phillips Norelco HS8420 Nivea for Men Razor is ook de optie van een goede begroting.

Gemeenschappelijke valkuilen

Het probleem met goedkopere scheermessen is dat zij niet zo lang als de dure modellen duren, en zij vaak niet zo goed presteren. Oudere technologie is aanwezig in de minder dure scheerapparaten, die zich vertaalt naar een inferieur scheren. Echter, voor iemand die hoeft niet veel van het scheren, of voor iemand die houdt van een beetje stoppels, de begroting scheerapparaten zijn ideaal. Budget scheerapparaten werken ook goed voor personen die niet vrij veroorloven de duurdere scheerapparaten, maar wil nog steeds een goede scheerbeurt die niet de huid irriteren zal.

Waar te koop

De beste plaats voor elektrische scheerapparaten van de begroting is op begroting en discounters. Winkels zoals Wal-Mart en Target voeren de merken van de begroting van scheerapparaten. Andere discounters, zoals Amazon.com of «««Drugstore.com, dragen ook verschillende goedkopere versies van elektrische scheerapparaten. Zoek naar winkels die de Remington en Phillips merken voor de beste zoekresultaten bieden.

Kosten

Verwachten te betalen tussen $30 en $70 voor een begroting elektrisch scheerapparaat. Met ingang van 2010 de Philips Norelco Reflex Plus 6843XL kost ongeveer $65. De Remington MicroScreen MS2-390 proceskosten zowat $55. De Phillips Norelco HS8420 Nivea for Men Razor kost ongeveer $65. Een goed moment om te kopen van een scheerapparaat is rond Vaderdag en Kerstmis. Winkels bieden vaak extra kortingen tijdens deze periodes. Oudere modellen zijn meestal minder dan de nieuwe modellen.


gerelateerde artikelen