Maximale calorieën verbrand Per dag

September 29

Maximale calorieën verbrand Per dag

Het maximum aantal calorieën dat kan worden gebrand in een dag, is afhankelijk van de activiteit van de training die u deelnemen en de duur. Het meest om calorieën te verbranden, nam deel aan de meest effectieve activiteit voor lang zo veilig mogelijk.

Maximale trainingsduur

De American College of Sports Medicine adviseert een maximale dagelijkse trainingsduur van 90 minuten, die zij nodig kunnen zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn zeggen in het verliezen van lichaamsvet.

Meest effectieve oefening

Volgens «««MayoClinic.com is hardlopen de meest effectieve calorie-verbranding lichamelijke activiteit. Een 150-pond persoon verbrandt ongeveer 986 calorieën draaien voor 60 minuten met een snelheid van 8 mph. Als die persoon liep gedurende 90 minuten, zou zij een totaal van ongeveer 1,479 calorieën verbranden.

Overwegingen

Afvallen, moet u een calorie tekort te maken door verbranding van meer calorieën dan u verbruikt. U kunt maximaliseren van het aantal calorieën die je door lopen voor 90 minuten verbrandt, maar u kunt ook meer van een calorie tekort te maken door uw inname te beperken. Lage-calorie voedsel eten, zal uw gewichtsverlies inspanningen ondersteunen.


gerelateerde artikelen