Kleding die zwangerschap verbergen

February 16

Kleding die zwangerschap verbergen

Overzicht

U mogelijk niet klaar om aan te kondigen uw zwangerschap aan de wereld. Wellicht u zitten te wachten totdat u veilig door middel van het eerste trimester bent, wanneer uw risico voor miskraam vermindert. U hebt een aankomende sollicitatiegesprek of een sociale gebeurtenis en willen niet uw zwangerschap een onderwerp van gesprek. Wat uw redenen voor het verbergen van uw zwangerschap, er zijn kleding keuzes, die kunnen helpen.

Eerste Trimester

In plaats van het eerste trimester rechts verplaatsen in zwangerschaps-kleding, aan te passen uw favoriete kleding te passen totdat u bent klaar uw groeiende geheim te onthullen. Koop een brede elastische band die over de tailleband van je broeken en rokken past. Vervolgens kunt u de tailleband heeft knoopte of uitgepakt zonder angst voor verlies van je broek. Paar dit met een lang shirt, en geen mens is de wijzer. Een truc om te helpen uw pre-zwangerschap kleren voor meer passen is om de lus van een paardenstaart houder door het knoopsgat van je broek te geven u een andere duim van het groeien ruimte. Bezoek een tweedehands winkel en koop een grotere paar niet-moederschap broek.

Gelaagdheid

Zodra u het middelste trimester van je zwangerschap bereiken, zal je taille beginnen te vouwen snel. Nu is het tijd om na te denken over de gelaagdheid van uw garderobe. Het toevoegen van een gordel geeft de illusie van een kleinere taille zelfs naarmate uw baby groeit. Bij aankoop van zwangerschaps-broek, kiezen met een verborgen paneel. Sommige maternity jeans en broeken zijn gemakkelijk verward voor niet-zwangerschaps kleding omdat ze een faux rits en knoop hebben.

Patronen en kleuren

Naast het dragen van de juiste kleding, Let op kleuren en patronen. "InStyle" Magazine raadt aan dat u satijn, heldere kleuren en luid prints vermijdt. In plaats daarvan, draag donkere, effen kleuren jurken en topjes te kijken slanker. Of Combineer een slanke paar donkere broek, een rok of broek met een lichter gekleurde top. Vermijd horizontale strepen en plaids. Een mooie, vet afdrukken boven zit te tof verschot wanneer in paren gerangschikt met een stevige bodem.

Accessoires

Met succes het verbergen van een zwangerschap betekent meer dan alleen kleding keuzes. Koppelen van de juiste kleren met zorgvuldig geselecteerde accessoires is een manier om het camoufleren van uw zwangerschap. Bij de keuze van accessoires, selecteer degenen die omhoog en vanaf uw buik aandacht zal. Een grote ketting dragen en zal zij het middelpunt van je outfit. Leer hoe te dragen een sjaal kunstig, en mensen zullen kijken in je gezicht en niet op uw buik.


gerelateerde artikelen