How to Lose 25 pond in 8 weken

February 15

How to Lose 25 pond in 8 weken

Wilt u 25 pond te verliezen in acht weken, moet je ernstige over uit elke dag te werken en het kiezen van nutriënten verpakt, gezonde levensmiddelen bij bijna elke maaltijd krijgen. Te verliezen 25 pond in twee maanden hebt u te verliezen iets meer dan drie pond per week die moeilijk is te handhaven zonder vermoeiende oefening. Je moet verhogen calorie uitgaven door 1500 cal per dag; en het niet raadzaam dat u je calorieën dramatisch, snijden omdat uw stofwisseling zal vertragen en stoppen met het verbranden van calorieën. Daarom moet u zich concentreren op uw calorieën met een gezonde hoeveelheid te verminderen en het dagelijks uitoefenen.

Stap 1

How to Lose 25 pond in 8 weken

Voorbereiden van uw dieet en oefening wijzigingen voor drie dagen voordat u uw twee maand plan van het gewichtsverlies. Voor die drie dagen, record alles dat je eet en in een zakformaat notebook en hoeveel calorieën je drinkt eet elke dag.

Stap 2

How to Lose 25 pond in 8 weken

Verminderen uw calorieën door ten minste 500 man per dag. Bijvoorbeeld, als je regelmatig 2.000 calorieën per dag eet, moet u verlagen tot 1.500. Als je normaal gesproken meer dan 2500 calorieën eet, moet dan u Verminder je inname tot 2.000. U kon een snack uitgesneden, handel uw ochtend donuts voor een gezonde kom ontbijtgranen met magere melk en bessen of stoppen met dessert.

Stap 3

How to Lose 25 pond in 8 weken

Kies voedingsmiddelen die zijn vol met voedingsstoffen zoals gehele korrels, vruchten, groenten en gezonde eiwitten, zoals kip, bonen en vis bij elke maaltijd. Dit zorgt ervoor dat je het gevoel volledig op minder calorieën en je stofwisseling zal niet vertragen, omdat je krijgt de voedingsstoffen die u nodig hebt.

Stap 4

How to Lose 25 pond in 8 weken

Oefenen op een dagelijkse basis. 25 om ponden te verliezen in acht weken, die je wel bereid zijn moet om uw hartslag verhoogde de meeste dagen van de week. U wilt lopen, zwemmen, springen touw of doen een ander hart pompt oefening minstens vijf keer per week 45 tot 60 minuten. Interval-training verbrandt meer calorieën in minder tijd als gevolg van de intensieve training. Als u niet denkt dat je kunt doen op uw eigen dat, huren van een personal trainer. Als u geen tijd om te passen in 60 minuten van oefening, opstaan uurtje eerder in de ochtend.

Stap 5

How to Lose 25 pond in 8 weken

Het heffen van gewichten driemaal per week gedurende ten minste 30 minuten elke keer. Gewichtheffen verbrandt vet voor uren nadat je hebt gestopt plus het produceert spier die blijven zal om calorieën te verbranden.

Waarschuwingen

  • Niet overslaan maaltijden, omdat het heeft hetzelfde effect als het te veel calorieën in één keer snijden--uw stofwisseling vertragen zal en uw dagelijkse calorie-uitgaven zal afnemen.

Tips

  • Get rid van meer calorieën door het niet drinken van een alcoholische dranken die veel lege calorieën hebben. Een margarita heeft genoeg calorieën dat u een maaltijd kan vervangen. Wanneer je gewicht verliest, is het gewoon niet de moeite waard om alcohol te drinken.

Wat die u nodig hebt

  • Notebook

gerelateerde artikelen