Hypolordosis oefeningen

September 28

Hypolordosis oefeningen

De menselijke wervelkolom heeft een lichte natuurlijke S-vormige curve van het stuitje op de schedel. Een afwijking waar de sectie of wervels bocht naar de zitvlak, achterste, hypolordosis heet. De voorwaarde heeft graden van ernst. In mildere gevallen, oefeningen versterken en rekken van de kern spieren kunnen het verlichten van symptomen en help de rug herwinnen zijn vorm.

Achtergrond

In de wervelkolom reizen zenuwen naar de rest van het lichaam van de anterieure, of naar voren gerichte, Vertebrale lichaam. Hypolordosis betekent dat de wervels zijn gericht op de rug, rekken van de schijf posteriorly en anteriorly comprimeren. Hierdoor kan een vernauwing van de opening voor de zenuwen, knijpen ze. Deze voorwaarde kan worden aangeboren, verworven vanuit zit met slechte houding of vanuit trauma. Een veelvoorkomende oorzaak is whiplash trauma aan de nekwervels.

Preventie

Hypolordosis oefeningen

Dan pijn is hypolordosis een oorzaak van zwakte, gevoelloosheid in handen, hoofdpijn, en, in extreme gevallen, ademhalingsproblemen als gevolg van slechte houding. Problemen voorkomen door opstaan en zich uitstrekt van het werkt op een computer en corrigeer eventuele ergonomische problemen. Volgens Dr. Bruce Chester, professor aan het leven West Chiropractie College in Hayward, Californië, "een recente studie blijkt dat ergonomische interventies op de werkplek verminderd lordose, wat resulteert in minder Chiropractie aanpassingen om het probleem te verhelpen."

Kernsterkte

Trauma aan de wervelkolom, resulterend in lordose, moet worden beoordeeld door een orthopedische professional. Opties voor behandeling zijn rust, passieve tractie met een nek kraag, actieve tractie en isometrische nek oefeningen, zoals het hoofd tegen een kussen zorgvuldig te duwen. Milde hypolordosis in de lumbale gebied voordelen van core oefeningen zoals planken, reverse crunches en zittend op een stabiliteit bal. Raadpleeg een gecertificeerde personal trainer om veilig en effectief werken de kern.

McKenzie methode oefeningen

De McKenzie methode is een programma van de evaluatie, de behandeling en de beweging recept voor mensen die beschikken over spinale misvormingen en schijfproblemen. De patiënten leren een reeks bewegingen dat zij op hun eigen om te verlichten pijn volgen en, indien mogelijk, de afwijking te corrigeren. Het is een geaccepteerde behandeling-protocol, en de organisatie heeft een toewijzingsservice. Bij sommige patiënten, het programma vertraagt degeneratie van de wervelkolom door middel van haar fysiotherapie oefening regimes.


gerelateerde artikelen