Natuurlijke rust bijwerkingen

February 1

Natuurlijke rust bijwerkingen

Natuurlijke rust is een supplement ontwikkeld door Peter Gillham de natuurlijke vitaliteit lijn van producten. Natuurlijke rust bevat zowel calcium en magnesium zodat de gebruiker met een natuurlijke stress reliever. Natuurlijke rust is ook voorgenomen om het hart gezond te houden. Het supplement is beschikbaar als concentraat en na het mengen met water moet worden verbruikt. Als u natuurlijke kalm als een supplement overweegt, moet u de bijwerkingen van het product te evalueren.

Diarree

De meest voorkomende gemeld neveneffect van natuurlijke rust is maagklachten en diarree. Hebt u een verhoogd risico op deze bijwerking ervaren als je meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium verbruikt. Volwassenen zijn aanbevolen niet meer dan 300 tot 400 mg per dag van magnesium. Een dosis van de volledige drie-theelepel van natuurlijke rust bevat 615 mg.

Lage bloeddruk

Volgens de Universiteit van Maryland, teveel magnesium kan leiden tot een persoon om te ervaren van zeer lage bloeddruk. Als gevolg van deze duik in de bloeddruk van de inname van te veel natuurlijke rust, kan u zich duizelig en licht in het hoofd. Misselijkheid kunnen ook een gevolg van de lage bloeddruk.

Verlaagde hartslag

Een ander potentieel neveneffect van natuurlijke rust is een vertraagd hartslag. Dit wordt ook veroorzaakt door de magnesium in het supplement. U kunt ook vermoeid voelen bij het nemen van het supplement omdat het is bedoeld om een rustgevend gevoel.

Drug Interactions

Natuurlijke rust kan communiceren met verschillende medicijnen vanwege de hoeveelheid magnesium gevonden in het supplement. Vermijd natuurlijke rust als u antibiotica neemt omdat het met de absorptie van het medicijn interfereren kan. Het kan ook interfereert met medicijnen die zijn voorgeschreven voor de behandeling van osteoporose. Magnesium kan ook het verhogen van de kansen op het ervaren van de gelijktijdige negatieve bijwerkingen van bloeddruk drugs en calcium kanaal-blokkers. Deze bijwerkingen zijn duizeligheid, misselijkheid en vochtretentie.


gerelateerde artikelen