Kruiden die donkerder haar

January 27

Kruiden die donkerder haar

Ongeacht hoe goed commerciële haarkleurmiddelen je eruit maakt, bevat het nog steeds chemische stoffen die uw lichaam heeft geen behoefte aan. Kleurstof ook de neiging om meer intense kleuren kunt u beter te produceren. Kruiden zijn beide zachter voor je haar en produceren een zachtere, meer natuurlijke tint. Het verven effect van de meeste kruiden is flauw, hoewel, dus van toepassing zijn kruiden kleuren spoelen per dag voor een week of langer om resultaten te zien.

Salie

Hoewel Salie bladeren licht groen, thee gemaakt met dit aromatische kruid kan merkbaar zijn donkerder haar. Kook 2 kopjes water en voeg 1/2 kop droge Salie bladeren. Laat de infusie steil voor 2 uur, dan stam uit de bladeren. Giet de infusie op je haar en laat het weken in voor 1/2 uur, dan is het spoelen. Doe dit dagelijks totdat je haar donkerder en wekelijks te handhaven van de kleur. Deze spoelen werkt vooral goed voor het verbergen van grijze in donker haar, deskundigen op de CareFair website schrijven.

Zwarte thee

Spoelen van haar in zwarte thee en de theeplant, niet alleen de basiskleur donkerder gemaakt, maar voegt ook glans, wijst op de Stash thee-website. Brouwen van een sterk kopje of twee van de gewone zwarte thee, dit na een wasbeurt geldt voor je haar en laat het zitten voor 1/2 uur voor het spoelen.

Rozemarijn

Rozemarijn proberen als u wilt aanmoedigen van de haargroei en Toon je hoofdhuid evenals donkerder je haar, suggereert de website Heilige Aarde. Voeg 3 tsp. droge rozemarijn laat aan 1 kop kokend water. Steile de infusie tot koel, dan stam. Breng de thee op uw haar en masseer het in je hoofdhuid. Laat het rusten voor ongeveer 5 minuten, daarna spoelen het uit. Rozemarijn heeft slechts een licht effect te sterven, maar u kunt het combineren met sage voor snellere resultaten.

Henna en Indigo

In combinatie produceren henna en indigo blauw-zwarte haren. Toepassing henna eerst je haar om voor te bereiden de indigo. Indigo alleen creëert een blauwachtig schaduw. Henna alleen je haar oranje draait, maar helpt de indigo penetreren de haarschacht. Indigo toepassing onmiddellijk na de henna te produceren een donkerblauw die tot blauwachtig zwart in een paar dagen oxideren zal. Zelfs een enkele behandeling met henna en indigo is moeilijk te verwijderen uit haar, dus gebruik deze kruiden voor permanente kleuring alleen.


gerelateerde artikelen