Kun je een paardestaart Silica Supplement als u op Synthroid?

June 21

Kun je een paardestaart Silica Supplement als u op Synthroid?

Paardestaart supplementen zijn afgeleid van de holle stengels van de paardestaart varens, een plant die natuurlijk een rijke bron van silica biedt. Nemen van paardestaart supplementen zouden kunnen profiteren van uw gezondheid, maar de mate waarin paardestaart kan voorkomen of behandelen ziekte blijft grotendeels onbekend. U moet niet nemen paardestaart met eventuele medicijnen, met inbegrip van Synthroid--een hypothyreoïdie medicijn--zonder eerste praten met uw arts.

Synthroid

Synthroid speelt een belangrijke rol bij de behandeling van hypothyreoïdie--een underactive schildklier. Mensen met hypothyreoïdie lijden aan lage schildklier hormonen, en deze abnormale hormoonspiegels invloed op een aantal weefsels, veroorzaakt symptomen zoals gewichtstoename, gevoeligheid voor koude en droge huid. Synthroid bevat synthetische schildklierhormonen, helpen om te compenseren voor de productie van de verminderde natuurlijke schildklierhormoon in de schildklier. Het helpt juist een schildklier hormoon onbalans, herbeleving van de symptomen die gepaard gaan met hypothyreoïdie.

Mogelijke voordeel van paardestaart voor schildklier

Inname van een supplement dat bevat paardestaart en silica kan een positieve invloed hebben op uw schildklier, en kan daarom nuttig zijn voor sommige mensen nemen Synthroid. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt paardestaart supplementen aan particulieren lijden van onregelmatige of afwezige menstruatie, aangezien de supplementen misschien schildklier stimuleren functioneren en eventueel te helpen herstellen van een hormonale onbalans. Echter, vanaf februari 2012, de werkzaamheid van paardestaart voor de behandeling van de schildklier voorwaarden heeft niet volledig onderzocht.

Voordeel voor botten

Een supplement met paardestaart en silica misschien ook helpen verlichten of voorkomen dat sommige bijwerkingen geassocieerd met overmatig gebruik van schildklier medicatie, zoals Synthroid. Abnormaal hoge of lage schildklier hormoonniveaus van invloed zijn op uw botweefsel, en individuen die buitensporig hoge doses van schildklierhormoon consumeren geconfronteerd met een verhoogd risico van botverlies. Een studie gepubliceerd in the "Journal of voeding, gezondheid en veroudering" in 2007 bleek dat bronnen van silicium, zoals siliciumdioxide, een nuttige rol bij botgroei en onderhoud spelen. Echter schildklierhormonen ook essentieel voor silica absorptie en gebruiken in je lichaam, met lage schildklier functie voorkomen van absorptie. Dientengevolge, nemen van silica en Synthroid wellicht aanvullende functies--Synthroid bootst juiste schildklier functie zodat uw lichaam kan absorberen en gebruiken van siliciumdioxide en kiezelzuur botverlies die zouden kunnen van overmatig gebruik van Synthroid optreden kan voorkomen.

Overwegingen

Terwijl een paardestaart en silica supplement wie Synthroid neemt profiteren misschien, moet je nooit een supplement nemen zonder eerste praten met uw arts. De fabrikanten van voedingssupplementen--met inbegrip van paardestaart en silica--zijn niet verplicht te onderzoeken van interacties tussen supplementen en geneesmiddelen, zodat uw voedingssupplementen zou hebben ongepubliceerde interacties met de medicijnen die u nemen. Uw arts kan uw gezondheid controleren terwijl u paardestaart met siliciumdioxide samen met Synthroid nemen, om te helpen bij het identificeren van mogelijke bijwerkingen en interacties, om ervoor te zorgen dat het supplement niet schadelijk is voor uw gezondheid.


gerelateerde artikelen