Granaatappel groene thee helpt u gewicht verliezen?

July 27

Granaatappel groene thee helpt u gewicht verliezen?

Meer dan een miljard volwassenen zijn overgewicht, volgens het boek, "Granaatappel: de meest geneeskrachtige groenten" door Robert A. Newman, Ephraim P. Lansky en Melissa Lynn Block. Overgewicht kan leiden tot veel gezondheidsproblemen, met inbegrip van risico op hart-en vaatziekten en diabetes; Daarom is het belangrijk om te zoeken naar manieren om uw gewicht te verminderen en een gezonde levensstijl te handhaven. Granaatappel groene thee mei zitten hulpvaardig voor weight loss want het verhoogt de stofwisseling, of de thermogenese in je lichaam. Raadpleeg uw arts als u vragen over uw gewicht en algehele gezondheid hebt.

Voordelen voor de gezondheid

William E. Muirhead schrijft in zijn boek, "Groene thee - de verborgen voordelen" dat groene thee een elixer van gezondheid sinds de Ming-dynastie in China is. Het wemelt van de polyfenolen catechin, waardoor het rijk aan antioxidanten. Antioxidanten helpen bestrijden van vrije radicalen en houden van het lichaam vrij van ziekte. Groene thee kan ook helpen lager "slecht" of LDL cholesterol en een evenwichtige verhouding van cholesterol in het lichaam verbetert. En het drinken van groene thee kan helpen vernietigen schadelijke bacteriën. Stoffen gevonden in groene thee kunnen voorkomen tandbederf en voedselvergiftiging, volgens Muirhead.

Gewicht verlies voordelen

In het boek kan "Eten slim en verliezen gewicht Made Easy" door Alex A. Lluch drinken van elke vorm van groene thee, zoals granaatappel smaak groene thee, u helpen verbranden van vet, evenals metabolisme versnellen. De stoffen in groene thee kunnen helpen verhogen vet oxidatie en verhoging van de thermogenese, dat verhoogt je lichaamstemperatuur ten gevolge van het lichaam verbranden van vet. Groene thee kan ook helpen voorkomen van opslag van overtollige suiker en het vet in je lichaam. Groene thee bevat de antioxidant epigallocatechin gallate of EGCG, waarvan is aangetoond te worden effectief in het reguleren van glucoseniveaus en het onderdrukken van eetlust.

Granaatappel en Weight Loss

Newman, Lansky en blok schrijven dat granaatappel zaadolie kan helpen verminderen van de opslag van vet in het lichaam. Granaatappel is ook een belangrijke bron van biomoleculen die helpen bestrijden van de negatieve gevolgen van obesitas en helpen om de stofwisseling in evenwicht en werking. Geconjugeerd linolzuur of CLA in de vrucht kan ook helpen het lichaam teveel ponden schuur. CLA kan lagere insulineresistentie en verminderen ontstekingen in het lichaam. Er wordt voorgesteld om te drinken tot vijf kopjes van granaatappel groene thee te merken effecten. Niet alle granaatappel groene thee bevat granaatappel zaadolie; Sommige kunnen bevatten een geconcentreerd extract van het SAP die nog steeds voordelen voor de gezondheid levert.

Waarschuwing

Als u zich zorgen maakt over je gewicht is het belangrijk om te controleren met uw arts vóór de tenuitvoerlegging van een plan van het gewichtsverlies. Een alomvattend plan dient een gezonde voeding, lichaamsbeweging en veranderingen in levensstijl. Granaatappel groene thee alleen drinken zal niet helpen je verliest gewicht. Groene thee bevat ook 35 tot en met 60 mg van cafeïne in een 8-ounce cup--ongeveer de helft van wat u in een kopje koffie--volgens het Center for Science in het algemeen belang vinden. Overmatige cafeïne inname kan nervositeit en slapeloosheid veroorzaken.


gerelateerde artikelen