How to Fix teveel Water in een Cake Mix

July 11

How to Fix teveel Water in een Cake Mix

Een vak cake mix wordt verondersteld om het proces van het bakken makkelijker te maken, maar u kunt nog steeds een fout zelfs met de eenvoudigste mixen maakt. Een dun beslag kan leiden tot een koek die rimpels of krimpt terwijl in de oven. Verwijderen van enkele van de vloeistof of het toevoegen van een paar extra's aan het beslag kan het dikker, en sla uw dessert.

Stap 1

How to Fix teveel Water in een Cake Mix

Schep wat van het water met een lepel voordat roeren. Dit zal helpen als je je realiseert dat de fout voordat het mengen. Het water zal de bovenste laag zijn. Dompel een lepel in de vloeistof en nemen zo veel uit als nodig.

Stap 2

How to Fix teveel Water in een Cake Mix

Klop een extra ei in het beslag. Het ei zal viscositeit toevoegen aan de mix en helpen vorm behouden zoals het bakt.

Stap 3

How to Fix teveel Water in een Cake Mix

Roer in één vak voor droge pudding mix. Het toevoegen van extra droge ingrediënten zal absorberen een deel van het overtollige water en verdikken van de slagman.

Waarschuwingen

  • Als u Voeg bloem, gebruik het spaarzaam om te voorkomen dat de smaak van de taart wijzigen. Voeg 1 tbsp. per keer totdat de slagman dikker. Wanneer vloeistof aan een cake mix toe te voegen. De maatbeker aangezet op een teller of de tabel en de bocht naar het selectievakje de hoeveelheid. Dit brengt de cup op ooghoogte, dus u kunt voorkomen dat teveel vloeistof toe te voegen.

Tips

  • Gebruik een of meer van deze technieken om op te lossen van de slagman. Als alternatief voor droge pudding, voeg een envelop voor droge slagroom topping mix. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van 1 tbsp. van de bloem van de cake aan de mengkom en mengen. Bloem van de cake zal verbeteren van de textuur van het beslag en absorberen een deel van de vloeistof.

Wat die u nodig hebt

  • Lepel
  • 1 ei
  • Droge pudding mix
  • Elektrische mixer
  • 1 envelop droog slagroom topping mix
  • Bloem van de cake

gerelateerde artikelen