Bowflex Treadclimber Workout Plan

March 8

Volgens Bowflex verstrekt de TreadClimber lijn van cardio-apparatuur de bewegingen van een loopband, trap-stepper en elliptische machine all-in-een eenheid die calorieën efficiënter dan alle drie verbrandt. Wanneer u een TreadClimber machine, kunt u een aantal geprogrammeerde routines of pas de instellingen van de beweging en weerstand handmatig te maken van een aangepaste training.

Typen

De machine kan worden gebruikt in loopband, trap-stepper of TreadClimber modus, die wandelen en intensivering van met behulp van twee onafhankelijke riemen op afzonderlijke pedalen combineert. Binnen elk van deze notaties kunt u trainen op een constante tempo, een voorgeprogrammeerde Snelstart of met weerstand intervaltraining. Naast de periode maximale inspanning van elke training moeten een warming-up en cooling-down periode worden opgenomen om de overgang van uw lichaam tijdens de routine.

Tijdsbestek

Bij het eerste begin trainingen op de TreadClimber machines, adviseert Bowflex uitsluitend met de loopband-instelling voor de eerste week. Tijdens de tweede week en daarna u dienen 30 minuten durende TreadClimber trainingen tot drie keer per week voeren. De intensiteit van uw training op de TreadClimber kan worden verhoogd door te vervangen door één of twee van uw reguliere routines met intervaltraining.

Functie

Loopband trainingen op de TreadClimber worden voornamelijk gebruikt als een manier om calorieën te verbranden. Hoewel ze niet worden uitgevoerd bij hoge snelheden, verhoging van de hoek van de hellingshoek van de pedalen zal leiden tot u te oefenen meer energie en calorieën te verbranden. De trap-stepper oefeningen worden gebruikt voor toning je beenspieren en romp. TreadClimber routines combineren beide van deze bewegingen om te maximaliseren uw cardiovasculaire en lichaam verstevigende voordelen.

Overwegingen

Voordat u een training op uw TreadClimber, raadt Bowflex bezig met een onderzoek van de algemene conditie om uw fitness-niveau vast te stellen. Het plan van de training dat u op uw TreadClimber selecteert mag u te bereiken tussen de 50 en 80% van uw maximale hartslag. Bij de uitoefening van aan dit tarief, zult u op uw maximale capaciteit voor vetverbranding en het verbeteren van uw cardiovasculaire vermogen.

Waarschuwing

Bowflex TreadClimbers hebben alleen de capaciteit van een snelheid tussen de 0,5 en 4 mph. Dit betekent dat een training op meer dan een stevige wandeling tempo is niet mogelijk. Terwijl de instellingen van de hellingshoek van de pedalen de intensiteit van de training verhoogt, is hardlopen niet mogelijk op de machine. De machine is bovendien compact, zo lang wandelen vorderingen die zou gaan dat uw bovenbeen spieren zijn niet mogelijk.


gerelateerde artikelen