Energie voedsel voor Atheltes op voetbal Half Time

July 26

Energie voedsel voor Atheltes op voetbal Half Time

Een gezond dieet zal bijdragen tot het stimuleren van uw atletische prestatie, neemt nota van de Amerikaanse National Library of Medicine. Atleten zoals voetballers moeten een breed scala van levensmiddelen om de eiwitten, vitaminen en mineralen die hun lichaam nodig wanneer zij deelnemen aan sport. Praat met uw arts over de sportieve activiteiten u deelnemen en informatie krijgen over hoe te eten van een gezond dieet om energie te leveren voor de sport.

Oranje helften

Oranje helften zijn een gezonde en eenvoudig-en-klare snack voor u tijdens de helft van de tijd. Sinaasappels worden geladen met vitamine C, die helpt bij het stimuleren van energie. Deze vrucht is ook een koolhydraat en biedt atleten met brandstof en uithoudingsvermogen, neemt nota van de gezondheid van de kinderen. Eten van Oranje helften op de helft van de tijd zal ook helpen houden u gehydrateerd, zoals sinaasappelen hoog watergehalte hebben.

Hardgekookte eieren

Hard gekookte eieren zijn een gezonde snack die is gemakkelijk te vervoeren. Atleten vaak vereisen meer eiwitten dan andere tieners, merkt de gezondheid van de kinderen. Zo zijn hard gekookte eieren, die een hoog niveau van eiwit hebben, een grote snack in de helft van de tijd tijdens een sportevenement. Eiwitinname helpt uw lichaam bouw spier en repareren van beschadigde weefsels, neemt nota van de Amerikaanse National Library of Medicine.

Bagel & pindakaas

Helft van een bagel en pindakaas is snack die zullen helpen u brandstof van het lichaam, neemt nota van het Center for Young Women's Health van het Children's Hospital in Boston. De bagel voorziet koolhydraten in snelle energie. De pindakaas heeft eiwit te helpen spieren functie optimaal.

Appels, wortelen, Fig Bars

Apple segmenten, wortelen en fig bars ook zijn hoge-koolhydraten voedingsmiddelen voor atleten, merkt MayoClinic.com. Deze hapjes zijn gezond. Ze zijn ook gemakkelijk voor u om te snel eten bij de helft van de tijd.

Havermout koekjes

Oatmeal cookies zijn een ander hoog koolhydraat snack die zullen helpen u weer energie tijdens de helft van de tijd. Havermout is een gezond volkoren, neemt nota van de gezondheid van de kinderen. Rozijnen of gedroogde abrikozen toe te voegen aan de havermout koekjes zal het toevoegen van voedingsstoffen aan de snack.

Milkshakes & yoghurt

Hapjes met calcium zijn belangrijk voor atleten te helpen houden van botten sterk, notities Kids gezondheid. Een milkshake gemaakt met magere melk is een half-time snack die zullen helpen u handhaven van de benodigde hoeveelheid calcium. Een magere yoghurt is een andere gezonde snack met calcium voor je tijdens een helft van de tijd van een sportief evenement.

Walnoten & bananen

Walnoten en bananen zijn ook gezond voor atleten, merkt MayoClinic.com. Walnoten hebben gezonde omega3 vetzuren die uw gezondheid van het hart helpen. Ze zijn ook vullen, om te voorkomen dat honger als de sportief evenement blijft. Bananen zijn een hoog koolhydraat-snack die je energie geeft.


gerelateerde artikelen