Werkzame bestanddelen niet in toepassingsgebied mondwater

March 20

Werkzame bestanddelen niet in toepassingsgebied mondwater

Toepassingsgebied mondwater is een product van Proctor & Gamble die vele jaren geleden op de markt kwam. Toepassingsgebied mondwater blijft onderdoen voor samen met andere producten van mondwater en vooral voor de bestrijding van de bacteriën die halitosis of slechte adem veroorzaken. Het voornaamste werkzame bestanddeel in reikwijdte mondwater is cetylpyridinium chloride, die met de andere actieve en inactieve ingrediënten werkt te verminderen van de plaque, gomziekte waardoor gebruikers een schone, frisse smaak in de mond voorkomen.

Cetylpyridinium Chloride

Cetylpyridinium chloride werkt als een bactericide oppervlakteactieve stof, volgens Cure Hunter website. Het is het actieve ingrediënt in reikwijdte en andere mouthwashes en als een mondelinge spoelen gebruikt voor de mond zweren en keel infecties. Het heeft een antiseptisch effect en handelt om te doden of remmen de groei van bacteriën, met name degenen die halitosis of slechte adem veroorzaken. Cetylpyridinium helpt bij het voorkomen van plaque opbouwen en het bestrijden van ziekten van het tandvlees zoals gingivitis (ontsteking van het tandvlees) of parodontitis (ontsteking van het zachte weefsel rondom de tanden). Beide van deze voorwaarden kunnen leiden tot tanden verlies.

Domiphen bromide (en)

Domiphen bromide (en) werkt als een een andere werkzame stof in Scope mondwater dat als een antimicrobiële fungeert, doden van bacteriën in de mond en het voorkomen van halitosis en hun schadelijke effecten op de tanden en tandvlees.

Alcohol

Gedenatureerde alcohol werkt als een mondelinge samentrekkend gebruikt in Scope mondwater voor haar antimicrobiële effecten. Het voorkomt de groei van bacteriën in de fles eenmaal geopend, het product stabiel houdt en een verfrissende kwaliteit naar zijn smaak voegt.

Andere ingrediënten

Volgens toepassingsgebied-Mouthwash.com omvatten de andere ingrediënten in Scope mond wassen de inactieve producten zoals, water, glycerine en Natrium saccharine en polysorbaat 80 samen met buffers, smaken en kleuren. Glycerine fungeert als een bevochtiger (behoudt vocht) en geeft lichaam aan de formule. Natrium saccharine zoet kunstmatig de formule voor het geven van een zoete, aangename smaak. Polysorbaat 80 is een viskeuze water oplosbaar, gele vloeistof en een emulgator. Het wordt gebruikt in Scope mondwater en vaak gebruikt in voedsel zoals augurken. Er zijn twee buffers die zijn opgenomen in de werkingssfeer mondwater, natriumbenzoaat en benzoëzuur, beiden fungeren als conserveermiddel. Smaken zoals munt en pepermunt toevoegen smakelijkheid en smaak. Het omvat ook FD & C blauw #1 en FD & C geel #5.


gerelateerde artikelen