Wat voedingsmiddelen zijn hoog in arachidonzuur?

March 13

Wat voedingsmiddelen zijn hoog in arachidonzuur?

Vet in de voeding gevonden is niet allemaal hetzelfde. Sommige soorten vet kunnen hebben nadelige gevolgen op uw gezondheid, terwijl andere vetten als verbruikt in mate bijdragen tot vermindering van uw risico van ziekte. Arachidonzuur is geclassificeerd als een onverzadigde vetzuren en is essentieel voor het menselijk lichaam voor gezonde hersenen functioneren en normale groei en ontwikkeling. De vetzuren wordt meestal gevonden in de klieren organen, de hersenen en de lever van de dieren.

Pluimveeproducten

In de 2005-2006 nationale gezondheid en voeding onderzoek enquête of NHANES, kip en kip-gemengde bijgedragen gerechten het meest aan arachidonzuur inname in Amerika. Een portie 1-cup een gebraden kip vleeskuikens bevat 0.154 gram arachidonzuur. Eend bevat het hoogste niveau van arachidonzuur onder mager vlees, volgens een studie uitgevoerd op dieet arachidonzuur onder vlees vet.

Vis-bronnen

Vis is het best bekend voor het zijn een rijke bron van omega-3 vetzuren, die ook essentieel voor een gezond lichaam zijn. Maar vis bevat ook arachidonzuur, een omega-6 vetzuur gerekend. Een 3-ounce portie voor Atlantische of Pacific halibut bevat bijvoorbeeld 0,002 gram. Wilde Atlantische zalm bevat een beetje meer met 0.291 gram per 3-ounce portie. NHANES gevonden dat vis en visproducten ongeveer 5,8 procent van de totale inname van arachidonzuur in Amerika bijgedragen.

Hardgekookte eieren

Één grote hardgekookt ei bevat 0.074 gram arachidonzuur. Eieren bleken te zijn de grootste veroorzaker van arachidonic inname onder Amerikaanse, volgens NHANES. Als u met hoog cholesterolgehalte hebben of voor de conditie dreigen, verbruiken eieren in matiging. Hoewel eieren bevatten essentiële voedingsstoffen je lichaam nodig heeft, één grote hardgekookt ei bijdraagt 186 milligram cholesterol aan uw dieet.

Rundvlees en rundvleesproducten

Terwijl rundvlees en rundvleesproducten de derde hoogste contribuant van arachidonzuur aan het Amerikaanse dieet, volgens NHANES zijn, bevatten ze lagere niveaus van arachidonzuur in vergelijking met wit vlees. Donker vlees, met inbegrip van rund- en lamsvlees zijn hoger in omega-3 vetzuren, maar nog steeds bevatten arachidonzuur. Een 3-ounce portie rundvlees-gebraden bevat 0.042 gram arachidonzuur.


gerelateerde artikelen