Wat Is Synvisc gemaakt?

March 16

Ingrediënten

Volgens Medsafe, de medische veiligheidsinstantie van Nieuw-Zeeland, is Synvisc een steriele viskeuze vloeistof die is ontworpen om te voorkomen dat de ontsteking. Hylan polymeren samengesteld, het geformuleerd voor injectie. Hylans zijn chemisch gekoppelde moleculen van een gewijzigde versie van de hyaluronan, die een polysaccharide is opgebouwd uit verschillende eenvoudige suikers, ook wel bekend als monosacchariden. In het bijzonder is hylan samengesteld uit herhaalde subeenheden van acetylglucosamine die is gekoppeld aan glucronate. Synvisc is samengesteld uit hylan en hylan gels die hebben ontbonden in een zout mengsel die ontworpen is om na te bootsen de pH van de stof die is gevonden in gewrichten.

Hyluronan

Het belangrijkste ingrediënt van Synvisc is gemodificeerde hyaluronan, die is een molecule die het lichaam natuurlijk produceert en in het gewrichtsvocht, zet de vloeistof gevonden in de gewrichten. Het hoofddoel van de hyaluronan is te verhogen van de viscositeit van het gewrichtsvocht. Omdat Hyaluron in feite een zeer grote is en vertakt suiker, het werkt als u wilt maken een soort gel, die op hun beurt veroorzaakt de vloeistof rond het tot meer visceuze, helpen het synoviale vloeistof kussen het gewricht. Synvisc gebruikt twee soorten hylan (gemodificeerde Hyaluron) om de viscositeit van het gewrichtsvocht, beide met behulp van reguliere hylan moleculen en hylan die al-omgetoverd in een gel-achtige sfeer.

Gebruik van Synvisc

«««Drugs.com, volgens de worden Synvisc injecties vaak gebruikt als een behandeling voor artrose, de meest voorkomende vorm van artritis. Mensen met artrose hebben vaak minder gewrichtsvocht, en welke vloeistof die ze hebben is minder viskeus. Synvisc injecties zijn gedaan door opgeleide artsen die, gemiddeld injecteren twee milliliter van de vloeistof in het getroffen gewricht; het wordt meestal gebruikt voor de behandeling van artrose van het kniegewricht. Synvisc injecties in het algemeen hebben geen bijwerkingen, afgezien van enkele lichte zwelling en pijn voor een korte periode na de injectie. Na een injectie Synvisc, moet men proberen om enige druk op het behandelde gewricht voor ongeveer 48 uur.


gerelateerde artikelen