Complicaties bij 32 weken zwanger

September 10

Complicaties bij 32 weken zwanger

Bij 32 weken zwanger is een toekomstige mama al in het laatste trimester van de zwangerschap. Nu, de baby weegt ongeveer 3,75 pond, is ongeveer 16,7 inch lange en heeft teennagels, nagels en echte haren, meldt Baby Center. Sommige complicaties kunnen optreden rond dit stadium van de zwangerschap, zodat vrouwen op 32 weken voldoen aan hun prenatale zorg blijven moeten, zodat eventuele problemen kunnen worden al vroeg herkend en behandeld.

Placenta Previa

Vrouwen ondervinden de placenta complicaties 32 weken in hun zwangerschap. De placenta bedekt met placenta previa, hetzij geheel of gedeeltelijk van de baarmoederhals. Volgens de Amerikaanse vereniging van de zwangerschap treft placenta previa ongeveer één in 200 zwangere vrouwen in hun derde trimester van de zwangerschap. Gemeenschappelijke complicaties van placenta previa zijn bloeding en vroeggeboorte.

Een zwangere vrouw kan volledige bedrust verlangen tegen het einde van haar zwangerschap om te voorkomen dat aanvullende bloeden en premature Arbeid. In sommige gevallen kan een vrouw een bloedtransfusie nodig. Veel vrouwen die last van placenta previa hebben vergt een C-section levering.

Pre-eclampsie

Pre-eclampsie is een aandoening tijdens de zwangerschap waarin een zwangere vrouw bloeddruk stijgt en eiwitten in haar urine aanwezig is. Ze kan ook ervaring extreme zwelling, die meer dreigt te ontstaan in de handen en gezicht. Deze voorwaarde kan worden gediagnosticeerd op 32 weken van de zwangerschap door een routine bloeddruk controle- en urineonderzoeken.

Ernstige pre-eclampsie kan leiden tot inbeslagneming, die de foetus aan zuurstof kan ontnemen. Vrouwen kunnen worden behandeld met voeding modificatie en medicijnen voor de behandeling van hoge bloeddruk. In bepaalde situaties, kan een baby wilt voortijdig worden geleverd als een Moederdag pre-eclampsie kan niet goed worden gecontroleerd.

Vroegtijdige arbeid

Een mogelijke complicatie bij 32 weken zwanger is vroegtijdige arbeid. Volgens Baby Center, als een baby wordt afgeleverd vóór 37 weken, het heet een vroeggeboorte en de baby te vroeg wordt beschouwd. Slechte voedingstoestand, maternale infectie, placenta complicaties en roken kunnen leiden tot een verhoogd risico voor vroeggeboorte. In veel gevallen blijft de oorzaak van vroeggeboorte onbekend.


gerelateerde artikelen