Hoe te eten fruit voor het ontbijt

October 24

Hoe te eten fruit voor het ontbijt

Groenten moeten een starring rol in uw gezond het eten plan omdat ze boordevol vezels en essentiële vitaminen en mineralen zoals vitamine C en folaat. Ze zijn niet altijd inbegrepen bij het ontbijt, maar dat betekent niet dat ze kunnen niet een meer prominente plek in de ochtendmaaltijd. Er zijn vele manieren om groenten toevoegen aan uw ontbijt, en dat zal je beginnen op de rechtervoet naar de aanbevolen 2 1/2 tot en met 3 kopjes groenten u elke dag moet eten.

Verbeter uw eieren

Als eieren wordt weergegeven op uw ontbijt-plaat, is het heel simpel om zowel de voeding als de smaak door de toevoeging van groenten. Roer in blokjes gesneden uien of jalapeno in eieren als u hen klauteren, of verse spinazie of boerenkool in de juiste pan versnipperen, voordat uw eieren zijn afgewerkt koken. Laag verse avocado over een sunny-side-up of scrambled ei te stimuleren uw inname van kalium, een nutriënt dat zorgt dat uw bloeddruk normaal. Tomaten, zoete paprika, lente-uitjes, courgette of groene chiles zijn extra groenten die paar goed met de smaak van eieren.

Maak je Sandwich Super

Als u genieten van een broodje ei of vlees voor het ontbijt, duurt het slechts een minuut of twee om toe te voegen ook een goede hoeveelheid verse groenten. Geroosterde rode paprika toevoegen aan een ei en kaas sandwich of een dikke tomaat slice en gehakte uien toe te voegen aan een mager worst of Turkije spek sandwich. Laag gekookte asperges spears in een sandwich-ontbijt voor een extra boost van vezels, die gezonde spijsvertering bevordert. Spruiten, zongedroogde tomaten en squash zijn extra groenten die u met op ontbijt broodje experimenteren kunt.

Hash het uit

Zweep een koekepan hasj als een lekkere en eenvoudige manier om het integreren van groenten in uw ochtendmaaltijd. Begin met aardappelen, die een goede bron van kalium, vezels en vitamine C. toevoegen zijn uw favoriete groenten, zoals de sjalotten, knoflook, wortelen, selderij, paddestoelen of paprika's, die zijn een goede bron van vitamine C en vezels. Denk buiten de doos door toevoeging van groene bonen, bieten, artisjokharten, paksoi of spruiten. Serveer de hash met een zijde van roerei te voegen sommige eiwitten aan de maaltijd.

Een paar meer creatieve ideeën

Gepureerde groenten, zoals zoete aardappelen of squash, toevoegen aan huisgemaakte pannenkoeken of wafels. Dit zal groenten toevoegen aan uw maaltijd, en u niet waarschijnlijk te merken een enorme verandering in smaak. Gepureerde groenten gebruiken in een smoothie als een ander idee. Je moet niet vasthouden aan traditioneel ontbijt levensmiddelen hetzij. Hebben een lommerrijke groene salade met een hardgekookt ei en de geraspte wit-vlees kip voor een maaltijd rijk aan kalium, vezels, eiwitten en vitamine A. Zelfs afgelopen nacht aubergine die parmezaan een gezond ontbijt kunt maken. Een glas groente sap van zoutarm 100 procent hebben als een ander snel idee.


gerelateerde artikelen