Hoe lang duurt het om een kont afgezwakt?

August 30

Hoe lang duurt het om een kont afgezwakt?

Een sedentaire levensstijl met weinig beweging kan leiden tot zwakke slappe gluteos of kont spieren. Zoals de kont een van de lichaamseigen belangrijkste vetopslag sites is, resulteert dit vaak in een vette kont. Een oefenprogramma kan helpen je verliest vet, versterken en Toon uw spieren slap kont. Maar de snelheid waarmee u dit bereiken zal afhangen van een aantal factoren, zoals uw lichaamstype, leeftijd, geslacht en effectiviteit van uw trainingsprogramma.

Lichaamstype

Er zijn drie typen oppervlaktewaterlichamen of somatotypes zoals besproken door de Universiteit van Houston. Ectomorphs zijn mager met weinig lichaamsvet en spieren, en vind het moeilijk te krijgen gewicht of spier. Endomorphs dragen veel lichaamsvet en gemakkelijk krijgen van vet en spiermassa, en mesomorphs hebben sterke solide bouwt, winnen spier en vet eenvoudig te verliezen. De meeste mensen zijn unieke combinaties van de lichaamstypes, volgens de Universiteit van Houston. Bent u voornamelijk een ectomorph met weinig lichaamsvet, moet u zitten kundig voor Toon je kont vrij snel. Bent u voornamelijk een endomorph, kan het u om te verbranden van vet uit je kont en Toon het langer duren. Bent u een mesomorph, moet u zitten kundig voor Toon je kont snel.

Leeftijd

Je verliest spieren als je ouder wordt, met het verlies versnellen na 50, volgens een studie gepubliceerd in the "Journal of Nutrition." Spier verlies, in combinatie met een sedentaire levensstijl in het algemeen gepaard met verhoogde lichaamsvet. Als je ouder wordt, het zal langer duren voordat je Toon je kont. Bijvoorbeeld, werkt een trainingroutine kont-toning sneller bij een 30-jarige dan een 45-jarige.

Geslacht

Vrouwen dragen over het algemeen meer lichaamsvet dan mannen. Volgens vorm van Amerika, het gezonde bereik van lichaamsvet tussen de leeftijden van 18 tot en met 39, is 21 tot en met 32 procent bij vrouwen, in vergelijking met 8 tot en met 19 procent bij mannen. Als gevolg van het overwicht van het spier-gebouw hormoon testosteron hebben mannen over het algemeen meer spiermassa dan vrouwen. Vrouwen hebben ook de neiging om op te slaan meer vet op de heupen en kont. Het u een vrouw bent, zou u langer dan een man om je kont Toon duren.

Vetverbranding en Toning

Bergop lopen verbrandt vet uit je kont terwijl versterking en toning de spieren. Lopen voor een minimum van 30 minuten. Klimmen of tribunes aangelopen ook verbrandt vet en tonen je kont. Begin met het klimmen in een zachte tempo voor 15 tot 20 minuten. Verhoog uw tijd tot ongeveer 30 minuten als je sterker. Verhoog uw intensiteit door afwisselend wandelen en lopen. Bijvoorbeeld, voor vijf minuten lopen en lopen voor één minuut. De reeks zo vaak herhalen als je, afhankelijk van uw conditie kunt. Als u liever met behulp van een sportschool, doen een 20 tot-40-minuten durende workout op een trap klimmer of een stevige wandeling op een loopband instellen op een helling. Doe deze training ten minste driemaal per week

Lunges

American Council op oefening master trainer Kelli Roberts raadt lunges Toon en versterking van je kont. Hiervoor lunges, houd een halter in elke hand en neem een grote stap voorwaarts met één voet. Met uw lichaam rechtop, buig je knieën tot uw front dij is parallel aan de vloer en je achterste knie bijna raken de vloer. Duw rechtop en trek je voorste been naast je achterste been. Herhalen met je andere been. Drie tot vijf sets van 12 tot 20 herhalingen drie of vier keer per week.

Viervoeter heup extensies

De viervoeter heup extensie is een andere kont oefening aanbevolen door Roberts. Volgens een onderzoek in opdracht van de ACE, activeert deze oefening de meest gluteos spiervezels. Knielen en saldo van uw gewicht op gestrekte armen. Til je linkerbeen, en duw met je knie gebogen, de zool van je voet naar het plafond. 20 tot 25 reps die moet je je voelt je links kont wang contract met elke rep. verandering benen en herhaal. Dragen enkel gewichten voor extra weerstand. Drie tot vijf ingesteld drie of vier keer per week.


gerelateerde artikelen