Wat oorzaken frequente Hives?

March 28

Wat oorzaken frequente Hives?

Volgens de American Academy of Dermatology, AAD, tussen 10 en 20 procent van de Amerikanen ervaring een aflevering van de kasten tijdens hun levensduur. Kasten zijn verhoogd, lokale gebieden van de huid die ontstoken en uiterst jeukende geworden. Netelroos resultaat wanneer het lichaam releases histamine, waardoor een allergische reactie door het hele lichaam die kan zich manifesteren als netelroos. Kasten hebben talrijke oorzaken. Chronische urticaria kan worden pijnlijk, ongemakkelijk en moeilijk te beheren. Patiënten moeten praten met een arts bespreken mogelijke behandelingen te identificeren van de oorzaak.

Milieu allergenen

Milieu allergenen kunnen een oorzaak van de frequente kasten. Volgens de Amerikaanse Universiteit van allergie, astma en immunologie zijn allergenen een veelvoorkomende oorzaak van netelroos. Mensen die allergieën zijn meer gevoelig voor netelroos, volgens de Mayo Clinic. De meest voorkomende allergenen die frequente netelroos veroorzaken zijn pollens en huisstofmijt, kakkerlakken, schimmels, huidschilfers. Als frequente afleveringen van netelroos wordt veroorzaakt door een allergie, bestaat behandeling en preventie uit het vermijden van de triggers.

Voedselallergenen

Medline Plus stelt dat bepaalde voedingsmiddelen frequente galbulten kunnen veroorzaken. De allergieën van het voedsel die frequente kasten kunnen veroorzaken zijn schaal-en schelpdieren, chocolade, noten en dagboek producten. Patiënten die vermoeden dat voedselallergenen de oorzaak van de frequente kasten zijn moeten praten met een allergoloog, die kan het uitvoeren van tests ter identificatie van de specifieke voedselallergenen die ertoe leiden dat het lichaam om te reageren. Een allergist kan aanbevelen allergie schot behandelingen of immunotherapie.

Medicatie

Een medicijn veroorzaakt frequent netelroos is gemakkelijk te identificeren, omdat de allergische reactie binnen minuten blijkt na inname van de medicatie. Volgens de AAD, kan het gebruik van eventuele medicatie netelroos veroorzaken. Patiënten moeten informeren hun dermatoloog over alle medicijnen die ze neemt, met inbegrip van over-the-counter drugs. Sommige van de meest voorkomende medicijnen waardoor frequente kasten zijn dieet supplementen, antibiotica, sedativa, pijnstillers, laxeermiddelen, vitaminen en kruiden supplementen. Patiënten moeten staken van het gebruik van eventuele medicatie veroorzaakt netelroos en praat met een arts.

Lichamelijke toestand

De AAD stelt dat fysieke factoren frequente galbulten kunnen veroorzaken. Sommige mensen ervaren van koude urticaria, waarin het lichaam een allergische reactie heeft bij blootstelling aan koude temperaturen. Frequente kasten kan optreden aan extreme temperatuurwisselingen---gerelateerde bijvoorbeeld, gaande van het buitenleven op een warme zomerdag in een van airconditioning voorziene winkel. Zon blootstelling en overmatige lichaamsbeweging kunnen ook veroorzaken frequent netelroos.

Stress

Een persoon die in een voortdurende staat van stress en angst woont kan ervaren chronische netelroos. Medline Plus stelt dat emotionele stress ook frequente galbulten kan veroorzaken. Patiënten moeten hun artsen beschrijven alle bronnen van stress of angst in hun leven voor de juiste diagnose en behandeling van de frequente kasten.


gerelateerde artikelen