Home Remedies voor Instant keelpijn Relief

April 21

Home Remedies voor Instant keelpijn Relief

Een zere keel kan je je voelt alsof u hebt ingeslikt ingeslepen, eten, praten en slikken pijnlijk te maken. Infecties, rook of soort uit schreeuwen kan de keel irriteren en pijn veroorzaken. Home remedies voor een zere keel vrijstelling willen verminderen zwelling en ontsteking en vacht gevoelige weefsels om pijn te verlichten.

Zout Water

Gorgelen met warm zout water krimpt ontstoken weefsel en verlicht de pijn. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt aan ontbinding van ½ theelepel zout in een glas water. Het water moet warm, maar niet heet genoeg om te branden al ontstoken weefsel. Gorgelen met een mondvol tegelijk, spugen het water uit wanneer het is cool. Slik niet het zoute water, zoals dit uw maag verstoren kan.

Hete thee

Hete vloeistoffen kunnen kalmeren ontsteking. De warmte verhoogt ook de doorbloeding, die kan helpen verlichten pijn in de geïrriteerde weefsels. Drinken van hete thee of soep verhoogt ook uw inname van vloeistoffen, helpen keel weefsel om vochtig te houden.

Honing

Honing jassen van de keel en verzacht "op contact," volgens onderzoekers van de Pennsylvania State University. In een studie van 2007 vond ze honing was effectiever dan hoestsiroop in het verlichten van kinderprogramma 's nachts hoest, deels vanwege de mogelijkheid om te kalmeren. Honing heeft ook natuurlijke antimicrobiële eigenschappen die kunnen het bestrijden van infecties. Een theelepel honing, slikken of mengen met citroen en toevoegen om te hete thee.

Vochtigheid

Als een verstopte neus je om te ademen door je mond dwingt, kan dit verder irriteren je keel, keel weefsel uitdrogen. Voer een luchtbevochtiger, vooral in uw slaapkamer terwijl je slaapt, toevoegen van vochtigheid te verlichten pijn veroorzaakt door droge weefsel.

Citroen

Nippen warme citroen water of citroen toevoegen aan honing of thee zijn populaire keelpijn remedies, maar Dr. Andrea Rentea van Chicago, Illinois raadt een citroen kompres. Meng een theelepel citroensap met een kopje warm water en natte een strook van katoen vel met deze oplossing. Wikkel het rond de keel en bedek dit met een sjaal van wol. Laat staan voor 30 minuten tot een uur.


gerelateerde artikelen