Hoe te behandelen van een stijve nek met Yoga

August 3

Hoe te behandelen van een stijve nek met Yoga

Je nek bevat de meest kwetsbare van de wervelkolom wervels, bekend als de C-reeks. Wanneer je nek omhoog te wijten aan stress grijpt, is het belangrijk uit te werken knikken zonder gevaar voor deze wervels. Om de pijn te verlichten en mobiliteit te herstellen, zou uw eerste impuls draai uw hoofd rond te duwen door de crick in je nek. Een betere manier is voor het uitvoeren van een reeks zachte yoga houdingen om vrijlating van spanning in de cervicale wervelkolom.

Stap 1

Knielen op de grond of zitten in een stoel armless, straight-backed. Verlengen van uw wervelkolom. Als je schouders hebben de neiging om de reis omhoog richting je oren, maken een gezamenlijke inspanning om je schouders te verlagen en uw messen schouders iets naar elkaar naar teller slechte houding. Als je stijve nek toelaat, genoegen nemen met je hoofd in het midden tussen uw schouderbladen. Op een inhaler, je rechterschouder zo hoog als je kunt, terwijl het verlagen van uw links te verhogen. Bij het uitademen, lager uw rechterschouder en uw links te verhogen. Coördineren van uw schouder haalt met uw inademen en uitademen voor maximaal twee minuten.

Stap 2

Comfortabel zitten met een rechte rug. Uw schouders omlaag en terug als ze zijn gespannen omhoog rond je oren. Inademen, dan op uw uitademen langzaam daling je hoofd naar je borst zonder dat het verkeer. Inhaleren en hef uw hoofd, dan uitademen en buig het lichtjes aan het linker, oor naar de schouder. Herhaal deze manoeuvre naar achteren en naar rechts en doen twee meer herhalingen van het gehele circuit. Voltooien door het uitvoeren van nek rollen in een richting van de klok.

Stap 3

Verspreid uw benen heupwijdte uit elkaar staand. Ontspannen van je knieën en vervolgens vouw vooruit van je heupen totdat je armen zijn dicht bij de grond bengelen. Laat uw hoofd hangen natuurlijk, niet proberen te dwingen. Adem langzaam en gelijkmatig als je verblijf in deze pose voor maximaal een minuut. Voor een zittende variatie, schuif aan de voorzijde van de stoel en plaatst uw benen 2 of 3 benen uit elkaar. Net als in de staande variatie, vouw vooruit op de heupen en laat uw armen en hoofd naar beneden hangen. Blijven in deze pose voor maximaal een minuut. In beide variatie, breng je hoofd omhoog laatste wanneer jullie terugkeren naar de beginpositie.

Stap 4

Kom op je handen en knieën op de vloer en hef uw hoofd om vooruit te kijken in Cat pose. Positie van uw polsen direct onder je schouders, knieën direct onder je heupen. Inademt, en op uw adem uit, tuck uw stuitje onder en boog je rug omhoog in een curve. Houd je armen stijf en laat je hoofd tussen je armen naar beneden hangen. Inademen en terug te keren naar uw oorspronkelijke, neutraal, flat-terug positie, maar houden uw hoofd bungelen. Blijven afwisselend kat pose en de neutrale poseren voor maximaal drie minuten.

Tips

  • Neem het langzaam. Een stijve nek te verlichten kost tijd en een paar van deze oefeningen doen in de ochtend, tijdens de dag op het werk, en voordat u gaat naar bed moet herstellen bereik van de beweging in je nek.

Wat die u nodig hebt

  • Armless stoel

gerelateerde artikelen