Levensmiddelen voor de behandeling van een pijnlijke kanker

August 22

Levensmiddelen voor de behandeling van een pijnlijke kanker

Overzicht

Aften pijn en soms maken de kleinste beweging van de mond pijnlijk. Deze kleine laesies in de mond of het tandvlees kunnen worden veroorzaakt door schade, vitamine-deficiëntie, stress, een gebrek aan evenwicht van lichaam chemie, voedselallergie of zure voedingsmiddelen, zoals tomaten, ananas en sinaasappels. Omdat de bacteriën beladen mond een moeilijk gebied is te behandelen, wordt in bepaalde voedingsmiddelen gemakkelijk, betaalbare remedies maken in bacteriën te vechten en het minimaliseren van ongemak Aften is gekoppeld.

Baking Soda

Levensmiddelen voor de behandeling van een pijnlijke kanker

Baking soda verlaagt de zuurtegraad in de mond. Het geneest niet alleen bestaande aften, maar het verhindert nieuwe laesies. Volgens "Home Remedies wat werken," zegt Dr. Dan L. Watt, een Virginia gebaseerde tandarts, baking soda voorkomt allerlei parodontale problemen en bacteriën in de mond bij regelmatig gebruik vermindert. Hij zegt, "Het waarschijnlijk vermindert het vermogen van bacteriën om in de speekselklieren in de eerste plaats."

Combineer 2 theelepels zuiveringszout tot 16 ounces van warm water. Swish het rond in uw mond gedurende 60 seconden en dan spuug het uit. Alternatief, zet 1 theelepel baking soda in een kommetje en voeg een druppel of twee water om een pasta. Breng de pasta direct op uw Aften.

Yoghurt

Levensmiddelen voor de behandeling van een pijnlijke kanker

Yoghurt dat actieve culturen van lactobacillus acidophilus handelingen te elimineren van Aften door "verzenden in nuttige bacteriën tegen de slechte bacteriën in je mond," bevat rapporten dermatoloog Dr. Jerome Z. Litt in het boek "The artsen Book of Home Remedies." Verbruiken ten minste 4 eetlepels yoghurt per dag voor om te voorkomen dat zweren en 8 ounces dagelijks te genezen van uitbraken, zoals voorgesteld door de holistische Online website.

Zwarte thee

Levensmiddelen voor de behandeling van een pijnlijke kanker

Een ander voedselproduct dat een poging rechtvaardigt is zwarte thee. Zwarte thee bevat tannine, een samentrekkend waardoor pijn geassocieerd met Aften. Volgens de website van de gezondheid van de kinderen, kan een natte zwarte thee zak toe te passen direct op de laesie gedurende 60 seconden gunstige resultaten bieden. Als je de smaak, drink dagelijks twee tot drie kopjes zwarte thee.

Boerenkool en wortelen

Levensmiddelen voor de behandeling van een pijnlijke kanker

Groene bladgroenten leveren vitamine B-complex. Deze vitamines Verminder stress in het lichaam, een gemeenschappelijk trigger voor de ontwikkeling van Aften, volgens de holistische Online website. Aften kan ook duiden op ijzertekort, dus is het belangrijk om te consumeren van de levensmiddelen die van het mineraal. Bovendien, probeer wortelen. Zij bieden bètacaroteen, een krachtige genezer voor de mond zweren.

Bereid een SAP door combinatie van vier tot vijf buitenste boerenkool bladeren, een kleine hoeveelheid van de peterselie en spinazie en vier of vijf wortelen in een juicer machine. Drinken van twee glazen per dag. Voor snellere genezing, kunt u ook terecht op een SAP snel voor één tot drie dagen.


gerelateerde artikelen