Regels over de invoering van een nieuwe vriend aan uw peuter

August 11

Regels over de invoering van een nieuwe vriend aan uw peuter

Na een break-up of een echtscheiding, misschien u wel enthousiast terug in de dating wereld te krijgen. Maar als het gaat om het verhogen van uw peuter, u zou moeten overwegen wanneer de tijd rijp om uw familie kennismaken met je nieuwe vriendje is. Invoering van uw nieuwe belangstelling op de juiste manier en op het juiste moment kan gaan een lange manier in het opbouwen van een positieve relatie tussen je vriendje en uw peuter.

Wanneer je moet de invoering

U zou kunnen stelen uit voor een datum terwijl uw peuter het avondje uit met zijn grootouders geniet, maar hij begint vragen te stellen over uw vriend mysterie. Ouders moeten proberen te laten peuters aan te passen aan een vorige echtscheiding of break-up voordat de invoering van een nieuwe partner, volgens een rapport van het BBC. Echter, u kunt wachten ten minste zes maanden vóór de beëindiging van uw vorige relatie en invoering van uw peuter aan uw nieuwe partner, volgens de American Academy of Pediatrics.

How to Make an Introduction

Eerste vergaderingen kunnen worden ongemakkelijk en moeilijk voor de betrokkenen. Bespreek uw peuter met je nieuwe vriendje vóór de invoering, zoals praten over haar favoriete activiteiten. U kunt ook ditmaal om te praten over uw nieuwe vriendje met uw peuter, volgens Scholastic.com. Wanneer de grote inleiding komt, de eerste verscheidene bezoeken kort houden. Een gezamenlijke activiteit samen zoals mini golfen of het spelen van een vriendschappelijke wedstrijd van basketbal kan helpen uw peuter aan te passen aan de nieuwe man in je leven. U kunt ook uw peuter in de buurt dat ondersteuning en veiligheid, volgens Scholastic.com.

Complicaties

Uw peuter misschien houd niet van je vriendje, en hij zou hebben geen moeite u zo vertellen. Neem de tijd om te praten met uw peuter over zijn gevoelens. Hij zou jaloers over de hoeveelheid tijd die je met uw vriend besteedt of hij misschien jaloers als je vriendje ook kinderen heeft, volgens KidsHealth. Maken van een poging om meer one-on-one tijd doorbrengen met uw zoon, en uit te leggen dat zijn dagelijks leven niet veranderen zal, zelfs als je bent dating, kan hem helpen om uw nieuwe vriend in een ander licht te zien.

Extra hulp

Misschien heb je hoge verwachtingen voor de eerste kennismaking, maar in werkelijkheid, uw peuter en je vriendje misschien niet graag elkaar voor een tijdje, volgens PBS ouders. Persistentie en tijd kunnen afbetalen en uw peuter misschien uiteindelijk opwarmen aan je vriendje. Ouders moeten de duur van een vriendje bezoeken aanpassen met een kind volgens de behoeften van het kind. Ouders moeten afleiden van een kind met een activiteit of nemen haar mee naar een andere kamer als ze een woedeaanval gooit wanneer ontmoet een vriendje voor de eerste keer, volgens de American Academy of Pediatrics. Als uw dochter problemen tijdens deze eerste bijeenkomst blijft, wellicht uw vriend verlaten en terug te keren op een andere dag.


gerelateerde artikelen