Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

April 21

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Krachttraining wil maken een sterker u, terwijl bodybuilding het doel enkele inkepingen schopt--uw lichaam een visuele verklaring af te leggen van het kabbelend spieren en strak pezen. U kunt een vrouwelijke bodybuilder worden en blijven uw vrouwelijkheid en het beroep, zoals blijkt uit de bodybuilding pictogrammen zoals Rachel McLish en Marissa Rivero, succesvolle actrices en mooie modellen. Om te beginnen moet u vooral in te zetten voor een eerste drie maanden van toegewijde werk, evenals de planning en het bijhouden van uw vooruitgang.

Verplichten tot het gewicht kamer

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Twee tot drie dagen per week, moet u raken van het gewicht kamer voor een date met je halters. Maandag, zijn woensdag en vrijdag ideaal. U kunt concentreren op de powerlifts--de deadlift, squat en Bank--spier te bouwen en in het proces, het verbranden van vet. Verwachten om op te warmen door lichte gewichten op te heffen en te besteden ongeveer een uur per sessie. Vrouwen: Vergeet niet te trainen hard, na uw eerste maand of zo van acclimated krijgen. Duw jezelf als onderdeel van serieuze opleiding ontworpen te pakken op 5 tot 10 pond van extra spier, adviseert fitness auteur Stuart McRobert, schrijven in "Iron Man" magazine.

Oprit van de intensiteit Cardio

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Kies uw favoriete vorm van cardio--spinnen buiten fietsen, hardlopen, heuvel sprints, zwemmen-- en het zwaar getroffen. Letterlijk. Brian Lebo van de atletische prestaties Training Center in Ohio adviseert HIIT, hoge intensiteit interval training, als uw manier om vet te verbranden in een tijd-effici├źnte manier. Lebo adviseert u een rest-to-work 3-tegen-1 ratio. Concreet betekent dit dat bijvoorbeeld kun je hard als je kunt op een heuvel sprint voor 30 seconden, lopen of terug naar beneden de helling gedurende 90 seconden joggen, en herhaal vier keer voor een intensieve training van de 10-minuten sessie.

Verander uw gewoonten eten

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

Verwerkte en gebakken voedsel gaat bye-bye als onderdeel van uw bodybuilding programma. U moet vijf of zes kleine maaltijden per dag met mager eiwit om te herstellen van de spieren, koolhydraten om brandstof van uw workouts en gezonde vetten om te voldoen aan de honger. Lebo adviseert dat u de maaltijd plannen voor uw week maken. Rust uw spieren een volledige 48 uur voordat u gaat werken de dezelfde spier groep en krijg veel slaap.

Maaltijd idee├źn voor Beginners

Hoe te beginnen Bodybuilding voor vrouwen

U wellicht voor de vernieuwing van uw pantry met veel tonijn en volle granen. Rivero gedeeld details van haar dieet met SimplyShredded.com. Een mini maaltijd kan bestaan uit haver en gekookt ei blanken; zoete aardappel en tonijn; bruine rijst, kip en Groenen; of tilapia en een kwart van een avocado. Figuur concurrent Ashley Toms, die dieet als 90 procent van succes in bodybuilding beschrijft, combineert ook kip, groene groenten en staal-cut haver; wei eiwit shakes en haver; en snacks zoals eiwit shakes of een handvol noten.


gerelateerde artikelen