Hoe meer calorieën eten

January 26

Hoe meer calorieën eten

Veel mensen werken om gewicht te verliezen door het eten van minder calorieën. Als u het tegenovergestelde probleem hebt en wat gewicht wilt om gezonder te krijgen, zou je kunnen afvragen wat u kunt doen om meer calorieën zonder afbreuk te doen aan uw gezondheid. Volgens van Dale Hahn en Wayne Payne, auteurs van "Veilig wint gewicht," volstaat gewoon meer eten niet. Als u meer calorieën eet wilt, uw gezondheid is afhankelijk van waar je die calorieën. Kiezen van nutriënt-dichte voedsel en grotere porties eten zijn de gezondste manieren om calorieën toevoegen aan uw dagelijkse totaal zonder het verbruiken meer vet, zout en suiker dan uw lichaam nodig heeft.

Stap 1

Opnemen alles wat die je gedurende één week eet. Schrijf op wat je voor elke maaltijd eet, inclusief drankjes, snacks, desserts--iets u op gedurende de dag knabbelen.

Stap 2

Gebruik een calorietelling boek of website aan uw calorie-inname van de totale voor elke dag.

Stap 3

Maak een nieuw menu waarin sommige extra porties eten.

Stap 4

Het toevoegen van een fruit en yoghurt smoothie voor ontbijt elke dag als wilt toevoegen tussen 200 en 300 extra calorieën of snijd wat vers fruit op uw ontbijtgranen voor ongeveer 50 tot 60 extra calorieën.

Stap 5

Een plakje magere kaas toevoegen aan uw broodje bij de lunch of een extra portie fruit of groente toe te voegen tussen de 50 en 100 calorieën pack.

Stap 6

Een extra 1/2 kopje portie rijst, pasta of andere graan met uw avondmaaltijd eet. Dit zal ongeveer 100 extra calorieën toevoegen aan uw dagelijkse totaal.

Stap 7

Eet twee gezonde snacks en een gezonde dessert dagelijks. Lucht-geknald popcorn, gedroogd fruit, yoghurt of tekenreeks kaas zijn alle voedzame voedingsmiddelen die u zullen helpen meer calorieën verbruiken zonder te gaan overboord op vet, zout en suiker. Fruit gedipt in pure chocolade of vetarme bevroren yoghurt uw gezondheid niet in gevaar zal brengen, maar 150 tot 200 extra calorieën zal toevoegen aan uw dagelijkse voeding.

Stap 8

Het opnemen van uw nieuwe menu voor één week.

Stap 9

Gebruik uw calorie count boek of website te tellen uw totalen voor het nieuwe menu.

Stap 10

Analyseren van het verschil tussen de eerste en tweede week om te zien of u genoeg extra calorieën hebt toegevoegd aan uw dieet.

Waarschuwingen

  • Probeer niet te winnen gewicht zonder toezicht van uw arts. Hij zal zitten kundig voor uw voortgang om ervoor te zorgen dat u zijn niet in gevaar te brengen uw gezondheid.

Wat die u nodig hebt

  • Dagboek
  • Calorie count boek of website

gerelateerde artikelen